Можна приготувати м’які та ароматні. Дуже пишні булочки з яблучною начинкою у сковороді. Рецепт простий, із мінімального набору продуктів.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- молоко тепле, 200 мл;
- цукор, 2 ст.л;
- сіль щіпка;
- дріжджі, 1 ч. л;
- масло вершкове, 20 г;
- борошно, близько 400 г;
- яблука, 2 шт.;
- яйце, 1 для змащення.
Процес приготування
Молоко тепле змішуємо з сіллю та цукром, розтопленим вершковим маслом та дріжджами.
Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо м’яке тісто.
Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Яблука ріжемо шматочками.
Тісто викладаємо на стіл, присипаний борошном і розгортаємо великий пласт, який змащуємо збитим яйцем.
Викладаємо рівним шаром яблучні шматочки і скачуємо тугий рулет, краї защипуємо.
Ріжемо рулет порційними шматочками. Накриваємо плівкою на 20 хвилин.
Розігріваємо у сковороді багато олії та обсмажуємо наші булочки до рум’яності з двох сторін на невеликому вогні.
Ви можете обсипати гарячі булочки сумішшю цукрової пудри і кориці або посипати цукром і корицею.
Ви будете приємно здивовані, наскільки пишними, м’якими та апетитними у вас вийдуть булочки на сковороді.