• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Неділя, 7 Вересня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Опубліковано: 29 Грудня, 2023
A A
Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Інгредієнти:

Для закваски

  • 20 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 100 мл води (65-70 ° С)

Для тіста

  • закваска
  • 350 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 35 гр. цукру
  • 7 гр. солі
  • 1 яйце, велике
  • 110 мл. молока
  • 10 гр. сухого молока
  • 5 гр. сухих швидкодіючих дріжджів (або 15 гр. пресованих)
  • 30 гр. вершкового масла, кімнатної температури

Приготування:

Воду нагріваю до 65-70 градусів. Вливаю в борошно і добре розмішую. 1 ч.л. цукру змішую з дріжджами (можна сухі або пресовані) Вливаю тепле молоко, перемішую і залишаю на 5 -10 хвилин. Тепер змішую яйце, сіль, що залишився цукор і сухе молоко. Збиваю вінчиком. У борошно вливаю збиту яєчну масу, дріжджовий розчин і додаю заварювання. Заварка повинна бути кімнатної температури, не холодна. Замішую тісто. Воно збереться в грудку але буде в’язким і липким. Вимішую на столі поки тісто не стане гладким, 10-15 хвилин. Тепер вмішую м’яке масло. Тісто можна замісити і в планетарному міксері, як і будь-яке інше дріжджове тісто. Готове тісто, м’яке, нелипке, ароматне, приємне на дотик. Якщо тісто прилипає до рук можна додати трохи борошна.

Кладу його в миску змащену олією, накриваю і залишаю підніматися на 1 -1,5 години. Тісто збільшиться в 3 рази. Готове тісто ділю на 3 частини. Кожен шматочок округляю, накриваю і залишаю відпочити на 15 хвилин.

Укладаю в форму на відстані один від одного, тісто добре збільшується в обсязі. Залишаю підніматися на 1 – 1,5 години. Хліб потрібно випікати при 190 ° С – 30 хвилин. 

Теми: Головнеїжастрава

Перегляньте Також

У ДТП загинули відомі лікарі Мариновські
NEWS

У ДТП загинули відомі лікарі Мариновські з Борщівщини

06.09.2025
Історія пари військових з Вінниччини та Тернопільщини
NEWS

Історія пари військових з Вінниччини та Тернопільщини, які разом воюють на Донбасі

06.09.2025
Опілля підтримує ампфутбольну команду
NEWS

Опілля підтримує тернопільську ампфутбольну команду

06.09.2025
Митрополит Епіфаній благословив автомобілі для ЗСУ
LIFESTYLE

У Чорткові Митрополит Епіфаній благословив автомобілі для ЗСУ та відзначив українських воїнів

06.09.2025
Містян запрошують на Тернопільську Озеряну
NEWS

Містян та гостей запрошують на Тернопільську Озеряну

06.09.2025
Картина Івана Марчука вирушить у Антарктиду
LIFESTYLE

Картина славетного тернопільського художника Івана Марчука вирушить у Антарктиду

06.09.2025
завантажити ще
Наступний допис
Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • Спиртзавод на Тернопільщині здешевили і виставили на продаж

    Спиртзавод на Тернопільщині здешевили і вкотре виставили на продаж

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільський співак Роман Сасанчин завершив шестирічні стосунки з дружиною

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Школа на Тернопільщині ЗАЧИНИЛА свої двері перед учнями

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Працівникам лікарні на Тернопільщині ще з 2022 року не платять заробітної плати

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Електросамокати в Тернополі перетворюються на мішень для хуліганів

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

У ДТП загинули відомі лікарі Мариновські

У ДТП загинули відомі лікарі Мариновські з Борщівщини

06.09.2025
Історія пари військових з Вінниччини та Тернопільщини

Історія пари військових з Вінниччини та Тернопільщини, які разом воюють на Донбасі

06.09.2025
Опілля підтримує ампфутбольну команду

Опілля підтримує тернопільську ампфутбольну команду

06.09.2025
Митрополит Епіфаній благословив автомобілі для ЗСУ

У Чорткові Митрополит Епіфаній благословив автомобілі для ЗСУ та відзначив українських воїнів

06.09.2025
Містян запрошують на Тернопільську Озеряну

Містян та гостей запрошують на Тернопільську Озеряну

06.09.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.