Інгредієнти:
- ребра свинячі – 1100 г.
Для маринаду:
- часник сушений – 1 ч.л.
- паприка – 1 ч.л.
- італійські трави – 1 ч.л.
- цукор – 1 ч.л.
- перець – 1 ч.л.
- сіль
- гірчиця у зернах – 2 ст.л.
- кетчуп томатний класичний – 4 ст.л.
- соєвий соус – 3 ст.л.
- олія рослинна – 1,5 ст.л.
У миску всипати всі спеції, додати кетчуп, соєвий соус, масло та все добре перемішати. Маринад-соус готовий.
Ребра помити, зачистити від плівок, порізати шматочками так, щоб кожне реберце було з усіх боків з м’ясом. Реберця залити маринадом, накрити.
Дати постояти годину.
Перекласти мариновані ребра у форму, розрівняти, накрити фольгою. Випікати у розігрітій духовці до 190 градусів 1 год. Час випічки регулюйте за духовкою.
Після чого зняти фольгу, видалити трохи зайвої рідини з форми, змастити ребра соусом, що залишився у формі і знову поставити в духовку на 20-30 хвилин, запікаючи до рум’яної скоринки, поливаючи ребра соусом кожні 10 хвилин.
Прокоментуйте