Як приготувати соковите та ароматне м’ясо? Просто! З нашим рецептом у вас вийде дуже смачна та ароматна домашня буженину як для щоденного перекусу, так і для святкового столу.
Інгредієнти
- Яловичина або свинина без кістки (0,5 – 1,5 кг)
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3-4 зубчики (або за смаком)
- Сіль, паприка, хмелі-сунуелі (або італійські трави) – по 1 ч. л.
- Рослинна олія – 2-3 ст. л. або гірчиця (для любителів гостренької скоринки)
Нашпигувати м’ясо морквою та часником. Спеції змішати із олією або гірчицею. Сумішшю обмастити м’ясо з усіх боків, злегка натерти руками. Прибрати в холодильник на 12-15 годин. Загорнути буженину у фольгу та запікати при 220 градусах 2 годин.
Перед вживанням оходити.
Смачного!
Прокоментуйте