Закуска з печериць виходить пікантною, ароматною і дуже смачною. Вона чудово підходить під будь-які страви та гарніри. Готується все швидко та просто.
Інгредієнти
- печериці – 500 г (невеличкі);
- цибуля – 1 шт. (велика);
- часник, 3 – 4зубчики;
- лавровий лист – 2 шт.;
- сіль – 1,5 ч. л.;
- коріандр – 1 ч. л.;
- паприка – половина ч. л.;
- гострий перець за смаком;
- чорний перець за смаком;
- петрушка та кінза за смаком;
- олія соняшникова – 50 мл;
- оцет 9% – 30 мл;
- цукор – 1 ст. л.
Ріжемо гриби довільно, як вам подобається. У воду розводимо сіль (1 ч. л.) та додаємо лавровий лист, гриби. Доводимо гриби до кипіння в цьому бульйоні та варимо 10 хвилин.
Зелень рубаємо, цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на тертці для корейської моркви. Змішуємо овочі, додаємо сіль (0,5 ч. л.) та цукор, добре перемішуємо, щоб овочі пустили сік.
Всипаємо зверху спеції, заливаємо олією і перемішуємо. Додаємо зелень та гриби, вливаємо оцет, перемішуємо та відправляємо в холодильник на 12 годин.
Прокоментуйте