Навіщо змішувати пиво з джином і ромом, чому такі коктейлі – це новий тренд, де їх можна спробувати і як приготувати щось подібне удома? Ровесник розповідає про особливості певних коктейлів і рекомендує найкращі рецепти на літо.
Італійський віт:
– бельгійський вітбір;
– лімончелло (20 мл);
– цукровий сироп (20 мл);
– лимонний сік;
– свіжа м’ята;
– лід.
За основу береться вітбір – легке бельгійське пшеничне пиво, яке виробляється з додаванням цитрусових і коріандру. До нього проситься італійський лимонний лікер.
Келих наполовину засипаємо льодом, додаємо 20 мл лімончелло. Щоб підсилити цей лікер, додаємо 20 мл цукрового сиропу і 20 мл лимонного свіжовичавленого соку. Розмішуємо і заливаємо вітбіром.
Прикрашаємо зверху м’ятою, щоб, коли підносиш келих до рота, нюх зустрічалося з м’ятою. Відразу відчувається свіжість, яка тебе чекає в напої.
Споживай відповідально! Лише для повнолітніх!
Прокоментуйте