• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
П’ятниця, 19 Грудня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Опубліковано: 29 Грудня, 2023
A A
Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Інгредієнти:

Для закваски

  • 20 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 100 мл води (65-70 ° С)

Для тіста

  • закваска
  • 350 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 35 гр. цукру
  • 7 гр. солі
  • 1 яйце, велике
  • 110 мл. молока
  • 10 гр. сухого молока
  • 5 гр. сухих швидкодіючих дріжджів (або 15 гр. пресованих)
  • 30 гр. вершкового масла, кімнатної температури

Приготування:

Воду нагріваю до 65-70 градусів. Вливаю в борошно і добре розмішую. 1 ч.л. цукру змішую з дріжджами (можна сухі або пресовані) Вливаю тепле молоко, перемішую і залишаю на 5 -10 хвилин. Тепер змішую яйце, сіль, що залишився цукор і сухе молоко. Збиваю вінчиком. У борошно вливаю збиту яєчну масу, дріжджовий розчин і додаю заварювання. Заварка повинна бути кімнатної температури, не холодна. Замішую тісто. Воно збереться в грудку але буде в’язким і липким. Вимішую на столі поки тісто не стане гладким, 10-15 хвилин. Тепер вмішую м’яке масло. Тісто можна замісити і в планетарному міксері, як і будь-яке інше дріжджове тісто. Готове тісто, м’яке, нелипке, ароматне, приємне на дотик. Якщо тісто прилипає до рук можна додати трохи борошна.

Кладу його в миску змащену олією, накриваю і залишаю підніматися на 1 -1,5 години. Тісто збільшиться в 3 рази. Готове тісто ділю на 3 частини. Кожен шматочок округляю, накриваю і залишаю відпочити на 15 хвилин.

Укладаю в форму на відстані один від одного, тісто добре збільшується в обсязі. Залишаю підніматися на 1 – 1,5 години. Хліб потрібно випікати при 190 ° С – 30 хвилин. 

Теми: Головнеїжастрава

Перегляньте Також

Результати призупинення оформлень митницею
NEWS

Державний контроль нехарчової продукції: результати призупинення митних оформлень Тернопільською митницею

19.12.2025
Секрети підготовки від інструктора тренувального центру
NEWS

Секрети вогневої підготовки від інструктора навчально-тренувального центру

19.12.2025
Можливостей для реабілітації ветеранів у Тернополі більше
NEWS

Можливостей для фізичної реабілітації ветеранів війни у Тернополі стане більше

18.12.2025
Митниця задокументувала 28 порушень митних правил
NEWS

Тернопільська митниця задокументувала 28 порушень митних правил

18.12.2025
У артпросторі Ліра відбулася цікава зустріч
NEWS

У освітньому артпросторі Ліра відбулася цікава батьківська зустріч

18.12.2025
МВС розробило сервіс екстреної допомоги
NEWS

МВС розробило офіційний сервіс екстреної допомоги 112

18.12.2025
завантажити ще
Наступний допис
Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне

Популярне

  • 10 кращих українських колядок для дітей

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Державні нагороди за мужність, відвагу та службу Україні отримали військовослужбовці 105 бригади

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Можливостей для фізичної реабілітації ветеранів війни у Тернополі стане більше

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільська лікарка Наталія Збрищак розповіла про необхідні добавки для вагітних

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • ТРЦ Подоляни отримали відзнаку «Народний Бренд» 2025!

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Результати призупинення оформлень митницею

Державний контроль нехарчової продукції: результати призупинення митних оформлень Тернопільською митницею

19.12.2025
Секрети підготовки від інструктора тренувального центру

Секрети вогневої підготовки від інструктора навчально-тренувального центру

19.12.2025
Можливостей для реабілітації ветеранів у Тернополі більше

Можливостей для фізичної реабілітації ветеранів війни у Тернополі стане більше

18.12.2025
Митниця задокументувала 28 порушень митних правил

Тернопільська митниця задокументувала 28 порушень митних правил

18.12.2025
У артпросторі Ліра відбулася цікава зустріч

У освітньому артпросторі Ліра відбулася цікава батьківська зустріч

18.12.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.