• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Субота, 12 Липня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Опубліковано: 29 Грудня, 2023
A A
Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Інгредієнти:

Для закваски

  • 20 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 100 мл води (65-70 ° С)

Для тіста

  • закваска
  • 350 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 35 гр. цукру
  • 7 гр. солі
  • 1 яйце, велике
  • 110 мл. молока
  • 10 гр. сухого молока
  • 5 гр. сухих швидкодіючих дріжджів (або 15 гр. пресованих)
  • 30 гр. вершкового масла, кімнатної температури

Приготування:

Воду нагріваю до 65-70 градусів. Вливаю в борошно і добре розмішую. 1 ч.л. цукру змішую з дріжджами (можна сухі або пресовані) Вливаю тепле молоко, перемішую і залишаю на 5 -10 хвилин. Тепер змішую яйце, сіль, що залишився цукор і сухе молоко. Збиваю вінчиком. У борошно вливаю збиту яєчну масу, дріжджовий розчин і додаю заварювання. Заварка повинна бути кімнатної температури, не холодна. Замішую тісто. Воно збереться в грудку але буде в’язким і липким. Вимішую на столі поки тісто не стане гладким, 10-15 хвилин. Тепер вмішую м’яке масло. Тісто можна замісити і в планетарному міксері, як і будь-яке інше дріжджове тісто. Готове тісто, м’яке, нелипке, ароматне, приємне на дотик. Якщо тісто прилипає до рук можна додати трохи борошна.

Кладу його в миску змащену олією, накриваю і залишаю підніматися на 1 -1,5 години. Тісто збільшиться в 3 рази. Готове тісто ділю на 3 частини. Кожен шматочок округляю, накриваю і залишаю відпочити на 15 хвилин.

Укладаю в форму на відстані один від одного, тісто добре збільшується в обсязі. Залишаю підніматися на 1 – 1,5 години. Хліб потрібно випікати при 190 ° С – 30 хвилин. 

Теми: Головнеїжастрава

Перегляньте Також

Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання
NEWS

Тимчасового керівника Тернопільського мистецького коледжу Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання

12.07.2025
На Тернопільщині водна криза
NEWS

На Тернопільщині водна криза через ігнорування Києвом критичного рівня падіння місцевих річок

12.07.2025
Валентин Білик про перемогу та підсумки сезону
NEWS

Чемпіон України Валентин Білик про перемогу у фіналі та підсумки сезону

12.07.2025
Тернопільська автореклама має ознаки сексуальної об'єктивації
NEWS

Тернопільська автореклама має чіткі ознаки сексуальної об’єктивації

12.07.2025
44 артилерійська бригада показала знищення ворожої техніки
NEWS

44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола показала знищення ворожої техніки на Запоріжжі

11.07.2025
Приклад стійкості та професіоналізму Скорпіона
NEWS

Приклад стійкості та професіоналізму офіцера-розвідника Скорпіона

11.07.2025
завантажити ще
Наступний допис
Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • На Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    У селі Біла на Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Тернополі з’явилися чотири нові автобусні маршрути

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Доки в одній частині Тернопільщини вирувала негода, інша – потерпала від вогню

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Юнака з Чортківщини завербували спецслужби ворога через Telegram для диверсії

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Учаснику кривавої різанини на Тернопільщині світить 15 років тюрми

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання

Тимчасового керівника Тернопільського мистецького коледжу Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання

12.07.2025
На Тернопільщині водна криза

На Тернопільщині водна криза через ігнорування Києвом критичного рівня падіння місцевих річок

12.07.2025
Валентин Білик про перемогу та підсумки сезону

Чемпіон України Валентин Білик про перемогу у фіналі та підсумки сезону

12.07.2025
Тернопільська автореклама має ознаки сексуальної об'єктивації

Тернопільська автореклама має чіткі ознаки сексуальної об’єктивації

12.07.2025
44 артилерійська бригада показала знищення ворожої техніки

44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола показала знищення ворожої техніки на Запоріжжі

11.07.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.