• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Четвер, 4 Вересня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Опубліковано: 29 Грудня, 2023
A A
Рецепт хоккайдо – знаменитого японського молочного хліба від тернопільської господині

Інгредієнти:

Для закваски

  • 20 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 100 мл води (65-70 ° С)

Для тіста

  • закваска
  • 350 гр. пшеничного борошна (в / с)
  • 35 гр. цукру
  • 7 гр. солі
  • 1 яйце, велике
  • 110 мл. молока
  • 10 гр. сухого молока
  • 5 гр. сухих швидкодіючих дріжджів (або 15 гр. пресованих)
  • 30 гр. вершкового масла, кімнатної температури

Приготування:

Воду нагріваю до 65-70 градусів. Вливаю в борошно і добре розмішую. 1 ч.л. цукру змішую з дріжджами (можна сухі або пресовані) Вливаю тепле молоко, перемішую і залишаю на 5 -10 хвилин. Тепер змішую яйце, сіль, що залишився цукор і сухе молоко. Збиваю вінчиком. У борошно вливаю збиту яєчну масу, дріжджовий розчин і додаю заварювання. Заварка повинна бути кімнатної температури, не холодна. Замішую тісто. Воно збереться в грудку але буде в’язким і липким. Вимішую на столі поки тісто не стане гладким, 10-15 хвилин. Тепер вмішую м’яке масло. Тісто можна замісити і в планетарному міксері, як і будь-яке інше дріжджове тісто. Готове тісто, м’яке, нелипке, ароматне, приємне на дотик. Якщо тісто прилипає до рук можна додати трохи борошна.

Кладу його в миску змащену олією, накриваю і залишаю підніматися на 1 -1,5 години. Тісто збільшиться в 3 рази. Готове тісто ділю на 3 частини. Кожен шматочок округляю, накриваю і залишаю відпочити на 15 хвилин.

Укладаю в форму на відстані один від одного, тісто добре збільшується в обсязі. Залишаю підніматися на 1 – 1,5 години. Хліб потрібно випікати при 190 ° С – 30 хвилин. 

Теми: Головнеїжастрава

Перегляньте Також

Чоловік проломив братові голову шматком шиферу
NEWS

На Підгаєччині чоловік проломив братові голову шматком шиферу

04.09.2025
На фронті загинув захисник Ігор Пальчак
NEWS

На фронті загинув захисник Ігор Пальчак із Саранчуківської громади

04.09.2025
Збаразька громада презентувала свою діяльність
NEWS

Збаразька громада презентувала свою діяльність у Європейському парламенті

04.09.2025
У Тернополі мобілізували диякона УПЦ
NEWS

У Тернополі мобілізували диякона кафедрального собору УПЦ

04.09.2025
Наталія Курник створює красу через макіяж
LIFESTYLE

Наталія Курник створює натуральну красу через макіяж

04.09.2025
У двох школах відремонтували укриття для учнів
NEWS

У двох тернопільських школах відремонтували та обладнали укриття для учнів

04.09.2025
завантажити ще
Наступний допис
Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Яким був 2023 рік для компанії «Креатор-Буд»

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Ректор ТНПУ Богдан Буяк розкрив перспективи та досягнення університету

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • Спиртзавод на Тернопільщині здешевили і виставили на продаж

    Спиртзавод на Тернопільщині здешевили і вкотре виставили на продаж

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Електросамокати в Тернополі перетворюються на мішень для хуліганів

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Школа на Тернопільщині ЗАЧИНИЛА свої двері перед учнями

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • На Тернопільщині будують завод з рафінації соняшникової олії

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Тернопільському перинатальному центрі прийняли складні пологи

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Чоловік проломив братові голову шматком шиферу

На Підгаєччині чоловік проломив братові голову шматком шиферу

04.09.2025
На фронті загинув захисник Ігор Пальчак

На фронті загинув захисник Ігор Пальчак із Саранчуківської громади

04.09.2025
Збаразька громада презентувала свою діяльність

Збаразька громада презентувала свою діяльність у Європейському парламенті

04.09.2025
У Тернополі мобілізували диякона УПЦ

У Тернополі мобілізували диякона кафедрального собору УПЦ

04.09.2025
Наталія Курник створює красу через макіяж

Наталія Курник створює натуральну красу через макіяж

04.09.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.