Такого смачного оселедця ви ще ніколи не куштували. Поєднання рибки з цибулькою та гірчицею зачарує вас своїм смаком.
Інгредієнти
- Оселедець – 1 шт. (достойна добротна рибина);
- Цибуля – 1 шт. (велика, або 2 середні);
- Варений жовток – 1 шт.;
- Соняшникова олія – кілька мл;
- Оцет столовий – чайна ложка;
- Гірчиця – кілька ч.л.;
- Цукор – 1/3 ч.л.;
- Зелень – за смаком.
Оселедець потрібно очистити та розділити на філе. Нарізати філе невеличкими шматочками. Цибулю слід нарізати тонкими півкільцями. Обдати цибулю окропом, а потім швидко промити під холодною водою. Оселедець скласти у тарілку та присипати цибулею.
Заправка
Розтерти жовток з гірчицею та оцтом. Додати олію та цукор. Змішати до однорідності. Залити заправкою оселедець, перемішати та залишити настоюватись 4 години у холодному місці.
Смачного!
Прокоментуйте