Ягідний слабоалкогольний мікс робиться на основі рому. Напій кислуватий, переважає м’ятна післясмак. За назвою відразу зрозуміло, що спиртне – варіація класичного Мохіто, який з’явився в 19 столітті на Кубі.
Отже,
30 мл полуничного сиропу
45 мл білого рому
1 чайна ложка коричневого цукру
3 полунички
1 лайм
гілочка м’яти
Розріжне лайм та полуниці на 4 шматочки, додайте в шейкер разом з м’ятою, ромом, та цукром. Наповніть високу склянку колотим льодом та додайте суміш з шейкеру. Зверху влийте сироп та газовану воду, розподіліть ягоди і лайм по всій склянці та додайте лід.
Блог військового бармена. Споживай відповідально! Лише для повнолітніх!
Прокоментуйте