Інгредієнти для чебуреків:
- борошно – 500 г;
- сушений часник – ч. л.;
- вода – 250 мл;
- сіль – 1,5 ч. л.;
- олія – 30 мл;
- цибуля ріпчаста – 350 г;
- фарш – 350 г.
Приготування чебуреків:
Підігріваємо воду до 80-85 градусів, підсолюємо (ч. л.) і добре перемішуємо. Просіюємо борошно в глибоку тару, виливаємо туди гарячу солону воду, додаємо олію.
Ложкою змішуємо продукти в тісто. Коли вода охолоне, можна замішувати грудку на гладкій поверхні вручну.
Тісто забираємо в пакет і даємо настоятися 30 хвилин.
У цей час нарізаємо очищену цибулю дрібним кубиком, змішуємо з фаршем. Додаємо до начинки сушений часник та половину чайної ложки солі, ретельно змішуємо компоненти.Розкочуємо кавалок тіста в товсту ковбаску і поділяємо на 8-10 рівних частин. Формуємо з кожної частини колобок, розкочуємо їх у тонкі майже прозорі коржики.
Як результат, ми маємо смачні домашні чебуреки з якісних продуктів. Ця страва повинна сподобатись всій вашій родині.
Прокоментуйте