Намазка з єврейської кухні. Варто приготувати на обідній стіл.
Інгредієнти для єврейської намазки
- яйця курячі – 3 шт.;
- сіль – щіпка;
- плавлений сир – 2 шт.;
- гірчиця – ч. л.;
- часник – 4 зубчики;
- хліб – 5 скибочок.
Приготування єврейської намазки
Відварюємо круто яйця, хліб обсмажуємо на сковороді без додавання олії. Важливо лише підсушити хлібний м’якуш, зробити його хрумким.
Яйця подрібнюємо на дрібній тертці, аналогічно робимо з сиром і зубчиками часнику. До цієї маси додаємо гірчицю, за бажанням майонез. Перемішуємо всі компоненти до однорідності.
Змащуємо отриманим кремом шматочки підсмаженого хліба. В результаті виходить цікава і дуже проста страва. Такі бутерброди робляться за 5 хвилин.
Прокоментуйте