Чебуреки для ледачих за старотернопільським рецептом. Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- лаваш круглий, 7 шт;
- фарш курячий або будь-який інший, 150 г;
- цибуля, 1 шт;
- спеції і приправи за смаком;
- яйце, 1 шт;
- вода, 20 мл.
Чебуреки для ледачих за старотернопільським рецептом. Процес приготування
Фарш вибирайте жирний, якщо такого немає, тоді додайте сала або шматочок вершкового масла, чебуреки будуть соковитіші та ніжніші.
Лаваш беріть невеликий, його можна купити в будь-якому магазині – при складанні вдвічі, виходить звичайний чебурек.
У фарш додаємо дрібно рубану цибулю, сіль, перець, італійські трави, спеції на ваш смак, води і добре вимішуємо масу. Маса повинна бути трохи рідкою, щоб добре розмазувалась по лаваші.
Збиваємо яйце і змащуємо їм краю лаваша по колу.
Викладаємо на корж фарш і розмазуємо тонким шаром, накриваємо другою частиною. Скріплюємо краї, завдяки яйцю, це виходить швидко і просто. Обсмажуємо чебуреки в олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.
Такі чебуреки точно не відрізниш від тих, які ми робимо з домашнім тістом, такі ж м’які, соковиті і ароматні.
А ще ми писали про таке: Топовий рецепт котлеток із доступних продуктів.
Прокоментуйте