Інгредієнти для бурякового салату:
- буряк – шт.;
- сіль – щіпка;
- пекінська капуста – 150 г;
- мед — ½ ч. л.;
- зелена цибуля – пучок;
- французька гірчиця – ч. л.;
- петрушка — пучок;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- нерафінована рослинна олія – 3 ст. л.
Приготування бурякового салату:
Попередньо відварений і очищений буряк подрібнюємо на великих зубчиках терки. Пекінську капусту позбавляємо від качана, шаткуємо досить дрібно. Аналогічно подрібнюємо кріп та петрушку.
Овочі з’єднуємо в одній мисці, створюємо окремо заправку. Змішуємо в чаші олію, лимонний сік, гірчицю та мед. Заправляємо соусом подрібнені овочі, солимо салат і добре перемішуємо.
Прокоментуйте