Інгредієнти млинців на майонезі:
- вода – 500 мл;
- сіль – щіпка;
- борошно – 9 ст. л.;
- олія – 2 ст. л.;
- яйця курячі – 2 шт.;
- майонез – 2 ст. л.;
- цукор – 2 ст. л.;
- ванільний цукор – 15 г.
Приготування млинців
У загальну тару розбиваємо яйця, викладаємо майонез, ванільний та звичайний цукровий пісок. Збиваємо інгредієнти до однорідності, не забуваємо посолити масу.
Підігріваємо воду до 60-70 градусів, виливаємо в майонезну масу та перемішуємо. Просіюємо в жижу борошно, замішуємо тісто млинця.
Розігріваємо сковороду з олією, ополоником виливаємо на поверхню трохи тіста. Обсмажуємо на середньому вогні млинці по обидва боки до рум’яного кольору.
Не забувайте стежити, щоб млинці не пригоріли.
Прокоментуйте