• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Середа, 2 Липня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Ніжне та соковите м’ясо: тернопільський рецепт

Опубліковано: 15 Травня, 2024
A A
Страва. Ілюстративне фото

Страва. Ілюстративне фото

Ми хочемо розповісти як смачно приготувати м’ясо з підливою для вечері.

Інгредієнти для м’яса з підливою:

  • М’ясо – 2 кг;
  • Сіль – 1,5 ч. л.;
  • Селера – 2 стебла;
  • Олія – ​​80 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Морква – шт.;
  • Перець солодкий – шт.;
  • Коріандр – ч. л.;
  • Винний оцет – ст. л.;
  • Вода – 400 мл;
  • Цукор – ст. л.;
  • Картопля – 600 г;
  • Лавровий лист – шт.;
  • Масло вершкове – 60 г.

Приготування м’яса з підливою:

М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.

Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків.

Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями. М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.

Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати.

До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години. У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.

Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом. Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре. Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре.

Теми: Головнекухнярецептстрава

Перегляньте Також

Руслан Пелехатий розповів про ветеранський спорт
NEWS

Ветеран з Тернополя Руслан Пелехатий розповів про ветеранський спорт

02.07.2025
На Тернопільщині стартували жнива
NEWS

Жнива стартували на Тернопільщині

02.07.2025
Володимир Лісовський удостоєний звання Заслуженого лікаря
NEWS

Володимир Лісовський з Тернопільщини удостоєний звання Заслуженого лікаря України

02.07.2025
Тернопільміськгаз закликає користувачів бути уважними
NEWS

Тернопільміськгаз закликає користувачів бути уважними при передачі показників газового лічильника та оплаті

02.07.2025
33-річчя з дня створення відзначає 2 Галицька бригада
LIFESTYLE

33-річчя з дня створення відзначає 2 Галицька бригада

02.07.2025
Хостікоєв поділився секретами успіху в ефірі
NEWS

В’ячеслав Хостікоєв поділився секретами успіху в ефірі Ух-радіо

02.07.2025
завантажити ще
Наступний допис
Лановецька музична школа втратила Григорія Крису

Під Вовчанськом загинув український письменник Сергій Луговий

Фото загиблого з мережі

На війні загинув Євген Сиротюк з Тернопільщини

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • Вікторія Ганиш. Фото навчального закладу

    На Чортківщині внаслідок ДТП загинула юна Вікторія Ганиш

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільщина вночі відчула російську атаку безпілотниками та крилатими ракетами (карта)

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У ВАКС судитимуть колишніх високопосадовців Тернопільщини

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Захисник із Тернополя Богдан Тремба помер після дев’яти місяців лікування

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернополянка вбила доньку та намагалася покінчити життя самогубством

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Руслан Пелехатий розповів про ветеранський спорт

Ветеран з Тернополя Руслан Пелехатий розповів про ветеранський спорт

02.07.2025
На Тернопільщині стартували жнива

Жнива стартували на Тернопільщині

02.07.2025
Володимир Лісовський удостоєний звання Заслуженого лікаря

Володимир Лісовський з Тернопільщини удостоєний звання Заслуженого лікаря України

02.07.2025
Тернопільміськгаз закликає користувачів бути уважними

Тернопільміськгаз закликає користувачів бути уважними при передачі показників газового лічильника та оплаті

02.07.2025
33-річчя з дня створення відзначає 2 Галицька бригада

33-річчя з дня створення відзначає 2 Галицька бригада

02.07.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.