• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Вівторок, 15 Липня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Ніжне та соковите м’ясо: тернопільський рецепт

Опубліковано: 15 Травня, 2024
A A
Страва. Ілюстративне фото

Страва. Ілюстративне фото

Ми хочемо розповісти як смачно приготувати м’ясо з підливою для вечері.

Інгредієнти для м’яса з підливою:

  • М’ясо – 2 кг;
  • Сіль – 1,5 ч. л.;
  • Селера – 2 стебла;
  • Олія – ​​80 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Морква – шт.;
  • Перець солодкий – шт.;
  • Коріандр – ч. л.;
  • Винний оцет – ст. л.;
  • Вода – 400 мл;
  • Цукор – ст. л.;
  • Картопля – 600 г;
  • Лавровий лист – шт.;
  • Масло вершкове – 60 г.

Приготування м’яса з підливою:

М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.

Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків.

Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями. М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.

Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати.

До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години. У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.

Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом. Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре. Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре.

Теми: Головнекухнярецептстрава

Перегляньте Також

На фронті загинув захисник Петро Павуляк
NEWS

На фронті загинув захисник Петро Павуляк з Піднаєччини

15.07.2025
Зупинилося серце захисника з Тернополя Василя Нікітчина
NEWS

Внаслідок важкого захворювання зупинилося серце захисника з Тернополя Василя Нікітчина

15.07.2025
Письменницю Лесю Коковську-Романчук нагороджено орденом
LIFESTYLE

Тернопільську письменницю Лесю Коковську-Романчук нагороджено престижним орденом

15.07.2025
Двоє адвокатів виманили у забудовника понад 2 млн доларів
NEWS

Двоє адвокатів з Тернопільщини виманили у забудовника понад 2 млн доларів

15.07.2025
Нові тролейбуси з пандусами для Тернополя
NEWS

Нові тролейбуси з пандусами та зручними місцями для Тернополя: Сергій Надал про міжнародну співпрацю

15.07.2025
Михайло Діанов показав відпочинок із дружиною
LIFESTYLE

Тернопільський захисник Михайло Діанов показав відпочинок із дружиною після весілля

15.07.2025
завантажити ще
Наступний допис
Лановецька музична школа втратила Григорія Крису

Під Вовчанськом загинув український письменник Сергій Луговий

Фото загиблого з мережі

На війні загинув Євген Сиротюк з Тернопільщини

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • На Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    У селі Біла на Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільський захисник Михайло Діанов показав відпочинок із дружиною після весілля

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільська клініка професора Хміля оплакує загибель своєї співробітниці

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Класичний університет Тернополя увійшов у 20 кращих вишів

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Юнака з Чортківщини завербували спецслужби ворога через Telegram для диверсії

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

На фронті загинув захисник Петро Павуляк

На фронті загинув захисник Петро Павуляк з Піднаєччини

15.07.2025
Зупинилося серце захисника з Тернополя Василя Нікітчина

Внаслідок важкого захворювання зупинилося серце захисника з Тернополя Василя Нікітчина

15.07.2025
Письменницю Лесю Коковську-Романчук нагороджено орденом

Тернопільську письменницю Лесю Коковську-Романчук нагороджено престижним орденом

15.07.2025
Двоє адвокатів виманили у забудовника понад 2 млн доларів

Двоє адвокатів з Тернопільщини виманили у забудовника понад 2 млн доларів

15.07.2025
Нові тролейбуси з пандусами для Тернополя

Нові тролейбуси з пандусами та зручними місцями для Тернополя: Сергій Надал про міжнародну співпрацю

15.07.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.