Біля тернопільського ринку заборонять паркувати автомобілі

Перегляньте також

Припаркувати автівку біля тернопільського ринку – завдання не з простих. Із самого ранку на так званій “стометрівці” уже безліч машин.

Щодня з такою проблемою має справу, до прикладу, пан Іван, який працює неподалік. Заїхати під приміщення своєї роботи, каже, не можливо навіть о 8 ранку, тому на паркування витрачає майже пів години, зазначається у сюжеті Т1.
Невдовзі паркувати машини тут заборонять. У проектній організації кажуть, отримали від міського управління ЖКГ спеціальне доручення, яке передбачає розвантаження вулиць Тернополя. Однією із таких є вулиця Шептицького. Тому, щоб покращити рух транспорту та убезпечити пішоходів паркувати автомобілі на проїжджій частині заборонять.

Заступник директора проектної організації ТОВ “НТ ДОРБУДПРОЕКТ” Юрій Терешко розповів, що хочуть магістральну вулицю запустити повноцінно, щоб вона працювала. Але для цього треба забрати всі паркомісця з проїзної частини.
Для цього створять спеціальну тимчасову стоянку для відвідувачів ринку. Поки що де саме вона буде розташована невідомо, але як тільки для цього виділять територію її облаштують та затвердять в управлінні патрульної поліції.

Коментарі






Пов'язані публікації

Депутат Тернопільської обласної ради, “слуга народу” Ярослав Захарків “відрядився” до Нідерландів та не повернувся

Депутат Тернопільської обласної ради, “слуга народу” Ярослав Захарків “відрядився” до Нідерландів та не повернувся

Депутат Тернопільської обласної ради, ексголова фракції «Слуга народу» та ексзаступник начальника Служби з відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області...

13 ветеранів отримають гроші для власного бізнесу

Скасовані тендери та відкриті кримінальні справи, – черговий скандал на Тернопільщині

За результатами перевірки тендерних закупівель, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 6 кримінальних проваджень за фактом привласнення...