Пиво – продукт, повноцінний сам по собі. Це найпростіший напій, який вживається з найпростішими закусками, але його можна пити і без всього, і в відмінних гастрономічних поєднаннях. В цілому в пиві вже і так багато смаків – і воно не завжди потребує доповнення. Але ми копнули трохи глибше і спробували використовувати різні стилі пива як додатковий інгредієнт.
Французький крик
– вишневий ламбік;
– джин (30 мл);
– лід;
– чебрець.
Беремо келих на ніжці і наполовину засипаємо льодом. Додаємо 30 мл сухого джину, бажано з дуже яскравим ялівцем. Все це заливаємо вишневим Ламбіком. Дуже гарне поєднання кисло-солодкої вишні з в’язким сухим ялівцем. Смак на якийсь час ще залишається в роті, і хочеться робити новий і новий ковток. Прикрашаємо чебрецем.
Споживай відповідально! Лише для повнолітніх!
Прокоментуйте