Інгредієнти для бюджетного бутерброду:
- багет – шт.;
- сіль – щіпка;
- морква – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- мариновані огірки – 2 шт.;
- майонез – 50 г;
- цибуля – 2 шт.
Приготування бюджетного бутерброду:
Хліб потрібно нарізати на не дуже товсті шматочки, навскіс. У сковороді на середньому вогні обсмажуємо шматочки багету без додавання олії.
Подрібнюємо на тертці корейської моркви або на середніх зубцях звичайної очищену моркву. Аналогічно робимо з маринованими огірками. Цибулини позбавляємо лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.
Зверніть увагу! Подрібнені огірки треба віджати, позбутися зайвої рідини.
На сковороду перекладаємо моркву та цибулю. На невеликій кількості олії смажимо до утворення золотистого кольору. З’єднуємо обсмажені овочі з огірком, пропускаємо у суміш через прес зубчики часнику.
Заправляємо масу майонезом, солимо і добре перемішуємо. Останній штрих – намастити масу на підсмажений багет. Прикрасити бутерброд допоможе різна зелень.
Прокоментуйте