Інгредієнти:
- куряче м’ясо, 1.300 кг;
- цибуля, 5 шт;
- часник, 7 зубчиків;
- сметана, 300 г;
- сіль, перець, спеції;
- олія, 100 мл.
Процес приготування
Для страви підходить як куряча тушка, так і частини курки, стегна, стегенця та спинки.
М’ясо промиваємо, ріжемо шматками.
Часник дрібно подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом.
Заправляємо м’ясо сіллю та перцем, спеціями та часником. Добре все змішуємо і залишаємо маринуватися, чим довше, тим краще.
Цибулю дрібно ріжемо.
Викладаємо шматки м’яса в сковороду та обсмажуємо до рум’яності з усіх боків протягом кількох хвилин. Якщо багато м’яса, обсмажуйте кілька прийомів і викладайте.
Обсмажуємо цибулю до напівготовності та додаємо сметану, перемішуємо.
Солимо соус і перчимо, викладаємо куряче м’ясо, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.
Прокоментуйте