• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Середа, 24 Грудня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Ніжне та соковите м’ясо по-тернопільськи

Опубліковано: 13 Червня, 2024
A A
Ніжне м'ясо по-тернопільськи

Ніжне м'ясо по-тернопільськи

М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.

Інгредієнти для м’яса з підливою:

  • М’ясо – 2 кг;
  • Сіль – 1,5 ч. л.;
  • Селера – 2 стебла;
  • Олія – ​​80 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Морква – шт.;
  • Перець солодкий – шт.;
  • Коріандр – ч. л.;
  • Винний оцет – ст. л.;
  • Вода – 400 мл;
  • Цукор – ст. л.;
  • Картопля – 600 г;
  • Лавровий лист – шт.;
  • Масло вершкове – 60 г.

Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями.

М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.

Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати. До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години.

Приготування картоплі

У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.

Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом.

Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре.

Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре. Також після приготування варто додати до підливи лавровий лист і чебрець.

Теми: Головнеїжарецептстрава

Перегляньте Також

105 бригада продемонструвала кадри знищення ворога
NEWS

105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ продемонструвала свіжі кадри знищення ворога

24.12.2025
У Тернополі відбувся показ короткометражок
LIFESTYLE

У Тернополі відбувся показ короткометражок «KamerFilm»

22.12.2025
Перинатальний центр представив Україну на конгресі
NEWS

Тернопільський перинатальний центр представив Україну на міжнародному акушерському конгресі в Бразилії

22.12.2025
У новому фільмі історія захисника з Тернопільщини
NEWS

У новому документальному фільмі історія захисника з Тернопільщини (відео)

20.12.2025
Захисника з Тернопільщини нагороджено Золотим хрестом
NEWS

Захисника Андрія Бойка з Тернопільщини нагороджено Золотим хрестом

20.12.2025
Про черговий складний день розповіли захисники
NEWS

Про черговий складний день розповіли захисники з Національної Гвардії України

20.12.2025
завантажити ще
Наступний допис
Фото загиблого зі сторінки громади

На фронті загинув Андрій Луців з Тернопільщини

Ракета. Ілюстративне зображення

Ракетна атака по Україні в ніч проти 14 червня

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне

Популярне

  • 10 кращих українських колядок для дітей

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Реформа освіти в Україні: що зміниться у навчальному процесі наступного року

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Можливостей для фізичної реабілітації ветеранів війни у Тернополі стане більше

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Тернополі відбулася ювілейна телепремія «Гордість Тернопілля» 2025

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Захисника Андрія Бойка з Тернопільщини нагороджено Золотим хрестом

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

105 бригада продемонструвала кадри знищення ворога

105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ продемонструвала свіжі кадри знищення ворога

24.12.2025
дрон

100 SECRET BOXів із дронами для ГУР: потужна кампанія «Смачно, бо на дрони!» фінішувала

23.12.2025
оператор дронів кондитерка

Історія кондитерки з Тернопільщини, яка стала військовою операторкою дрона

23.12.2025
Фідель

Уся родина — бойовий підрозділ: історія артилериста з Тернополя

23.12.2025
Сирена

У 21 очолила батарею радіолокаційної розвідки: її голосом звучать команди для десятків військовослужбовців

23.12.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.