• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Неділя, 2 Листопада, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Ніжне та соковите м’ясо по-тернопільськи

Опубліковано: 13 Червня, 2024
A A
Ніжне м'ясо по-тернопільськи

Ніжне м'ясо по-тернопільськи

М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.

Інгредієнти для м’яса з підливою:

  • М’ясо – 2 кг;
  • Сіль – 1,5 ч. л.;
  • Селера – 2 стебла;
  • Олія – ​​80 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Морква – шт.;
  • Перець солодкий – шт.;
  • Коріандр – ч. л.;
  • Винний оцет – ст. л.;
  • Вода – 400 мл;
  • Цукор – ст. л.;
  • Картопля – 600 г;
  • Лавровий лист – шт.;
  • Масло вершкове – 60 г.

Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями.

М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.

Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати. До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години.

Приготування картоплі

У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.

Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом.

Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре.

Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре. Також після приготування варто додати до підливи лавровий лист і чебрець.

Теми: Головнеїжарецептстрава

Перегляньте Також

Воєнний Хрест захиснику з Тернопільщини
NEWS

Міністр оборони вручив Воєнний Хрест захиснику з Тернопільщини

02.11.2025
Робота тернопільської бригади зі знищення окупантів
NEWS

Робота тернопільської бригади зі знищення окупантів у цифрах

02.11.2025
Зеленський завойовує симпатії виборців Трампа
NEWS

Володимир Зеленський поступово завойовує симпатії виборців Трампа

02.11.2025
Оксана Муха з концертом у Тернополі
LIFESTYLE

Оксана Муха з великим сольним концертом у Тернополі

02.11.2025
Благодійний шаховий сеанс організували в Подолянах
NEWS

Благодійний шаховий сеанс одночасної гри організували в Подолянах

02.11.2025
Благодійний фонд Притули продовжує підтримувати захисників
NEWS

Благодійний фонд Сергія Притули продовжує системно підтримувати українських захисників

02.11.2025
завантажити ще
Наступний допис
Фото загиблого зі сторінки громади

На фронті загинув Андрій Луців з Тернопільщини

Ракета. Ілюстративне зображення

Ракетна атака по Україні в ніч проти 14 червня

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • На війні загинув захисник Тарас Петрик

    На війні загинув збаражчин захисник Тарас Петрик

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Залозецькій громаді юнак розповсюджував інтимне відео зі своєю одноліткою

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Під час відпустки в автотрощі загинув захисник з Тернополя

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • На Тернопільщині відійшла у засвіти відома вчителька початкових класів

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Масована ракетна атака на Україну 30 жовтня вразила енергетичні об’єкти

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Воєнний Хрест захиснику з Тернопільщини

Міністр оборони вручив Воєнний Хрест захиснику з Тернопільщини

02.11.2025
Робота тернопільської бригади зі знищення окупантів

Робота тернопільської бригади зі знищення окупантів у цифрах

02.11.2025
Володимир Зеленський

Зеленський завойовує симпатії виборців Трампа, – The Wall Street Journal

02.11.2025
Зеленський завойовує симпатії виборців Трампа

Володимир Зеленський поступово завойовує симпатії виборців Трампа

02.11.2025
Оксана Муха з концертом у Тернополі

Оксана Муха з великим сольним концертом у Тернополі

02.11.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.