• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Субота, 12 Липня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Ніжне та соковите м’ясо по-тернопільськи

Опубліковано: 13 Червня, 2024
A A
Ніжне м'ясо по-тернопільськи

Ніжне м'ясо по-тернопільськи

М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.

Інгредієнти для м’яса з підливою:

  • М’ясо – 2 кг;
  • Сіль – 1,5 ч. л.;
  • Селера – 2 стебла;
  • Олія – ​​80 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Морква – шт.;
  • Перець солодкий – шт.;
  • Коріандр – ч. л.;
  • Винний оцет – ст. л.;
  • Вода – 400 мл;
  • Цукор – ст. л.;
  • Картопля – 600 г;
  • Лавровий лист – шт.;
  • Масло вершкове – 60 г.

Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями.

М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.

Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати. До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години.

Приготування картоплі

У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.

Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом.

Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре.

Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре. Також після приготування варто додати до підливи лавровий лист і чебрець.

Теми: Головнеїжарецептстрава

Перегляньте Також

Московські попи не пустили людей із домашніми улюбленцями
NEWS

Московські попи не пустили людей із домашніми улюбленцями до укриття при церкві

12.07.2025
ТНПУ став найкращим педагогічним закладом
NEWS

ТНПУ став найкращим вищим педагогічним закладом України

12.07.2025
Тернопільська митниця забезпечила 4 мільярди до бюджету
NEWS

Тернопільська митниця забезпечила майже 4 мільярди гривень до бюджету

12.07.2025
Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання
NEWS

Тимчасового керівника Тернопільського мистецького коледжу Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання

12.07.2025
На Тернопільщині водна криза
NEWS

На Тернопільщині водна криза через ігнорування Києвом критичного рівня падіння місцевих річок

12.07.2025
Валентин Білик про перемогу та підсумки сезону
NEWS

Чемпіон України Валентин Білик про перемогу у фіналі та підсумки сезону

12.07.2025
завантажити ще
Наступний допис
Фото загиблого зі сторінки громади

На фронті загинув Андрій Луців з Тернопільщини

Ракета. Ілюстративне зображення

Ракетна атака по Україні в ніч проти 14 червня

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • На Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    У селі Біла на Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Тернополі з’явилися чотири нові автобусні маршрути

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Доки в одній частині Тернопільщини вирувала негода, інша – потерпала від вогню

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Юнака з Чортківщини завербували спецслужби ворога через Telegram для диверсії

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Учаснику кривавої різанини на Тернопільщині світить 15 років тюрми

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Московські попи не пустили людей із домашніми улюбленцями

Московські попи не пустили людей із домашніми улюбленцями до укриття при церкві

12.07.2025
ТНПУ став найкращим педагогічним закладом

ТНПУ став найкращим вищим педагогічним закладом України

12.07.2025
Тернопільська митниця забезпечила 4 мільярди до бюджету

Тернопільська митниця забезпечила майже 4 мільярди гривень до бюджету

12.07.2025
Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання

Тимчасового керівника Тернопільського мистецького коледжу Сергія Маловічка можуть позбавити вченого звання

12.07.2025
На Тернопільщині водна криза

На Тернопільщині водна криза через ігнорування Києвом критичного рівня падіння місцевих річок

12.07.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.