Ми хочемо розповісти як смачно приготувати м’ясо з підливою для вечері.
Інгредієнти для м’яса з підливою:
- М’ясо – 2 кг;
- Сіль – 1,5 ч. л.;
- Селера – 2 стебла;
- Олія – 80 мл;
- Часник – 2 зубчики;
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- Морква – шт.;
- Перець солодкий – шт.;
- Коріандр – ч. л.;
- Винний оцет – ст. л.;
- Вода – 400 мл;
- Цукор – ст. л.;
- Картопля – 600 г;
- Лавровий лист – шт.;
- Масло вершкове – 60 г.
Приготування м’яса з підливою:
М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.
Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків.
Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями. М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.
Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати.
До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години. У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.
Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом. Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре. Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре.
Прокоментуйте