• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Вівторок, 9 Грудня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Ніжне та соковите м’ясо: тернопільський рецепт

Опубліковано: 15 Травня, 2024
A A
Страва. Ілюстративне фото

Страва. Ілюстративне фото

Ми хочемо розповісти як смачно приготувати м’ясо з підливою для вечері.

Інгредієнти для м’яса з підливою:

  • М’ясо – 2 кг;
  • Сіль – 1,5 ч. л.;
  • Селера – 2 стебла;
  • Олія – ​​80 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Морква – шт.;
  • Перець солодкий – шт.;
  • Коріандр – ч. л.;
  • Винний оцет – ст. л.;
  • Вода – 400 мл;
  • Цукор – ст. л.;
  • Картопля – 600 г;
  • Лавровий лист – шт.;
  • Масло вершкове – 60 г.

Приготування м’яса з підливою:

М’ясо треба нарізати на великі шматочки, видалити жир та шкіру, різні відходи. У волокна м’яса потрібно втерти 1/2 ч. л. солі.

Селеру потрібно нарізати дрібними четвертинками. У сковороді з гарячою олією обсмажити спочатку крупно нарізаний часник, а потім шматки м’яса. Необхідно смажити м’ясо до золотистої скоринки з усіх боків.

Поки обсмажується м’ясо, треба нарізати на шматочки середнього розміру моркву та очищений солодкий перець. Цибулю ріжемо чверть кільцями. М’ясо прибираємо в окрему тару, на тій же олії обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку. До цибулі додаємо перець, моркву та селеру, змішуємо овочі.

Овочеву масу солимо за смаком, висипаємо коріандр, виливаємо винний оцет та воду. Після запікання в овочеву суміш треба додати цукор, перемішати.

До овочів кладемо м’ясо, накриваємо кришкою сковороду і тушимо протягом 1,5 години. У цей час можна очистити і відварити до готовності картоплю із сіллю та лавровим листом.

Після тушыння потрібно прибрати зі сковороди м’ясо, блендером подрібнити овочі до стану каші. Потім покласти м’ясо в сковороду і полити приготованим соусом. Картоплю перекладаємо в окрему тару, з’єднуємо з вершковим маслом і перетворюємо на пюре. Подавати м’ясо з підливою рекомендується саме з картопляним пюре.

Теми: Головнекухнярецептстрава

Перегляньте Також

Усипальниця Козєбродзьких зберігає пам'ять про минуле
LIFESTYLE

Родинна усипальниця Козєбродзьких зберігає пам’ять про минуле села Глібів

08.12.2025
ReStart: Тернопільщина. Жити і творити
NEWS

Ветеранів та ветеранок запрошують на форум “ReStart: Тернопільщина. Жити і творити”

08.12.2025
Лідерська філософія головного сержанта Дмитра Гайтка
NEWS

Лідерська філософія головного сержанта Командування Сил підтримки ЗС України Дмитра Гайтка

08.12.2025
головне, Герої серед нас, тцк, медаль, нагорода, військо, захисники
NEWS

Про героя Озі написав Тернопільський обласний ТЦК СП

07.12.2025
Розповідаємо про уславлену групу Сил спеціальних операцій
NEWS

Українські ССО – мисливці за «Буками», «Панцирями» та «Зоопарками»

07.12.2025
З Днем ЗСУ привітали у Тернопільській бригаді
LIFESTYLE

З Днем ЗСУ привітали у Тернопільській 44 артилерійській бригаді

07.12.2025
завантажити ще
Наступний допис
На війні загинув захисник Тарас Петрик

Під Вовчанськом загинув український письменник Сергій Луговий

Фото загиблого з мережі

На війні загинув Євген Сиротюк з Тернопільщини

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне

Популярне

  • Тернопільську дитячу лікарню відвідав міністр охорони здоров’я

    Тернопільську обласну дитячу лікарню відвідав міністр охорони здоров’я України

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Родинна усипальниця Козєбродзьких зберігає пам’ять про минуле села Глібів

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Колишній голова ТОР Олексій Кайда отримав звання капітана ЗСУ

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Бережанський замок стає освітнім центром ТНПУ

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Про героя Озі написав Тернопільський обласний ТЦК СП

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Усипальниця Козєбродзьких зберігає пам'ять про минуле

Родинна усипальниця Козєбродзьких зберігає пам’ять про минуле села Глібів

08.12.2025
ReStart: Тернопільщина. Жити і творити

Ветеранів та ветеранок запрошують на форум “ReStart: Тернопільщина. Жити і творити”

08.12.2025
Лідерська філософія головного сержанта Дмитра Гайтка

Лідерська філософія головного сержанта Командування Сил підтримки ЗС України Дмитра Гайтка

08.12.2025
головне, Герої серед нас, тцк, медаль, нагорода, військо, захисники

Про героя Озі написав Тернопільський обласний ТЦК СП

07.12.2025
Розповідаємо про уславлену групу Сил спеціальних операцій

Українські ССО – мисливці за «Буками», «Панцирями» та «Зоопарками»

07.12.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.