Одним з найпопулярніших видів інгредієнтів для салату є крабова паличка. Вона була створена в Японії в 1973 році і досі актуальна.
Розкажемо про те, як приготувати смачний салат із кукурудзи та крабових паличок.
Інгредієнти для крабового салату
- крабові палички – 250 г;
- консервована кукурудза – 200 г;
- часник – зубчик;
- яйця курячі – 4 шт.;
- майонез – 100 г;
- сир – 80 г;
- огірки – 2 шт.
Приготування крабового салату
Пропускаємо через прес зубчик часнику та додаємо його в майонез. Ретельно перемішуємо ці компоненти. Огірки очищаємо від шкірки, подрібнюємо на середніх зубцях тертки. Сир натираємо досить дрібно, а крабові палички ділимо на волокна.
Відварюємо круто яйця, охолоджуємо та очищаємо. Білки відокремлюємо від жовтків і кожну частину яйця подрібнюємо на дрібній тертці. Утрамбовуємо крабові палички на дні салатника, змащуємо майонезом верхівку. На крабовий шар викладаємо сир, аналогічно обробляємо майонезом.
Сирний ярус покриваємо огірками, змащуємо соусом. Висипаємо на огірковий шар кукурудзу, також обробляємо соусом. Висипаємо на кукурудзяний шар білок, покриваємо майонезною сіточкою. Посипаємо фінальний шар салату жовтковою стружкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
Як результат, ми отримуємо смачний салат із крабових паличок та кукурудзи.
Прокоментуйте