“Планували одружитися, але загинули в один день”: молоді люди загинули у ДТП на Тернопільщині

Перегляньте також

Жахлива трагедія 23 червня приголомшила усю Тернопільщину: на Лановеччині, біля села Вишгородок, у страшній ДТП загинуло двоє молодих людей, хлопець Роман і дівчина Вікторія. Юна пара збиралася одружитися, але несподівано їхні життя обірвалися.

Про скорботну подію повідомили у спільноті “Моя Лановеччина” в мережі Фейсбук, де десятки і сотні людей, приголомшені горем, залишили свої слова пам’ятті та співчуття.

“Співчуття рідним. Це страшна трагедія. Вічна пам’ять”,- написала Оксана Жмака.

“Аж мороз по шкірі…”,- прокоментувала Алла Щур.

“Бідні діти. Як шкода”,-  написала Любомира Мазур.

“Царство Небесне! Щирі співчуття рідним! Хай Бог дає вам сили і здоров’я пережити це велике горе!”,- висловила співчуття Ларис Кравчук.

“В моїй пам’яті ви назавжди залишитеся щирими, ввічливими учнями і просто хорошими дітьми”,- додала коментар співчуття Тетяна Бойко.

“Щирі співчуття рідним…..Невимовний біль…….Страшне горе…”,- додала Ілона Кучер.

“Мої співчуття рідним. Це жах! Такі молоді люди, такі красиві.. Як так…Спочивайте з Богом. Царство Небесне і Вічна пам’ять! Леся тримайся, хоть це не можливо…”,- прокоментувала Оксана Костів.

“Царство небесне Ангелики. Така ваша доля. Співчуття рідним. Горе велике але в житті треба все пережити”,-  написала Оля Ванкевич.

“Велике співчуття рідним, сили пережити таке горе, хай спочивають з Богом ці діти-на небі будуть разом”,- написала Світлана Шинкарук.

Як стало відомо, загибла 20-річна дівчина Вікторія Мірза була родом із села Ванжулів, а її хлопець, Роман Довгаль – з Вишгородка. Він активно займався спортом, грав у футбол.

“Сьогодні пішла у вічність чудова студентка, щира подруга та прекрасна донька Вікторія Мірза. Весь географічний факультет сумує з приводу трагічної втрати цієї позитивної, усміхненої та милої дівчини”,- повідомив також Географічний факультет ТНПУ.

Мама Вікторії є депутатом Лановецької районної ради. Там усі теж шоковані трагедією.

“Лановецька районна рада та депутатський корпус висловлюють свої щирі співчуття депутату районної ради Ларисі Паранюк з приводу непоправної втрати – смерті люблячої дочки Вікторії. Неможливо відшукати слів розради, коли зупиняється серце найріднішої людини. У цей важкий час низько схиляємо голови у скорботі. Нехай наші молитви та щирі співчуття полегшать гіркоту втрати та родинне горе. Вічна пам’ять!”,- ідеться у повідомленні Лановецької районної ради.


Висловлює співчуття батькам, родичам і всім близьким загиблих.

Друзі та знайомі згадують про них як про дуже світлих, добрих, позитивних і комунікабельних людей. Ніхто не може повірити, що ця жахлива трагедія сталася насправді… і це не страшний сон.

Коментарі






Пов'язані публікації

На Львівщині затримали корегувальника вогню

15 років тюрми отримав зрадник, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки рф

Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один агент воєнної розвідки рф, який проводив підривну антиукраїнську діяльність...

У Тернополі запрошують на Всеукраїнський форум громадянського суспільства «Незламність пришвидшує перемогу»

У Тернополі запрошують на Всеукраїнський форум громадянського суспільства «Незламність пришвидшує перемогу»

Настав час розпочати знайомити вас із спікерами Всеукраїнський форум громадянського суспільства «Незламність пришвидшує перемогу».Наш форум відбудеться 25-26 квітня у місті Тернополі,...

Студентка з Тернополя здобула перемогу на конкурсі краси «Міс Україна 2023» та представлятиме Україну на міжнародному рівні

Студентка з Тернополя здобула перемогу на конкурсі краси «Міс Україна 2023» та представлятиме Україну на міжнародному рівні

Тернопільська студентка Маріна Міжнова вирушить на Міжнародний конкурс «Miss Supranational-2024». Про це повідомили на сторінці Miss Ukraine / Міс Україна у...