Інгредієнти:
- 700 г тонкого сала;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 ч.л. солі;
- 1 ч.л. перцю;
- 1 ч.л. приправи для шашлику;
- 1 ч.л. паприки;
- 1 сире яйце.
Як готувати:
Беремо невеликий шматочок тонкого сала. І нарізаємо його на тонкі смужки. Перекладаємо нарізане сало в відповідну форму. Одну морквину натираємо на великій терці. І додаємо до сала.
Цибулину нарізаємо на дрібні кубики і відправляємо в форму з салом. Додаємо 2 ч.л. солі і 1 ч.л. перцю. Ще додаємо чайну ложку приправи для шашлику і ложку паприки.
Все добре перемішуємо ручками.
Накриваємо форму харчовою плівкою і залишаємо сало маринуватися на 30 хвилин. Ще додаємо 1 сире яйце і перемішуємо руками.
Беремо 2 пакети для запікання. Ділимо суміш з нарізаного сала і овочів на 2 частини і розкладаємо по пакетам. Щільно утрамбовуємо сало. І завертаємо пакет в рулет.
Обв’язуємо краї мотузкою. Виходять дві «ковбаски». Відправляємо запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, на 1 годину. Після закінчення даного часу виймаємо рулетики з духовки і даємо охолонути при кімнатній температурі. Ставимо на охололе сало прес (дошку, а зверху ємність з водою) і відправляємо в холодильник на 10-12 годин.
Дістаємо ковбасу з пакета і нарізаємо на скибочки.
Прокоментуйте