Інгредієнти для капустяного салату:
- капуста — 300 г;
- спеції – ½ ч. л.;
- морква – шт.;
- мед — ч. л.;
- цибуля – шт.;
- гірчиця – чайна ложка;
- олія – 6 ст. л.;
- часник — зубчик;
- лимонний сік – 1,5 ст. л.
Приготування капустяного салату:
У чаші поєднуємо мед, гірчицю та пропущений через прес часник. У суміш виливаємо лимонний сік та олію, висипаємо спеції. Дану масу збиваємо міксером або трясемо до повного змішування інгредієнтів.
Капусту шаткуємо соломкою, подрібнюємо на великій тертці моркву, з’єднуємо овочі в одній мисці. Нарізаємо цибулину півкільцями, інтегруємо в морквяно-капустяну суміш разом із майонезом.
Ретельно змішуємо продукти в єдину масу, отримуємо салат.
Ця страва досить специфічна, але корисна для здоров’я.
Прокоментуйте