Простий салат з капусти з пікантною заправкою від тернополянки.
Інгредієнти для капустяного салату:
- капуста — 300 г;
 - спеції – ½ ч. л.;
 - морква – шт.;
 - мед — ч. л.;
 - цибуля – шт.;
 - гірчиця – чайна ложка;
 - олія – 6 ст. л.;
 - часник — зубчик;
 - лимонний сік – 1,5 ст. л.
 
Приготування капустяного салату
У чаші поєднуємо мед, гірчицю та пропущений через прес часник. У суміш виливаємо лимонний сік та олію, висипаємо спеції. Дану масу збиваємо міксером або трясемо до повного змішування інгредієнтів.
Капусту шаткуємо соломкою, подрібнюємо на великій тертці моркву, з’єднуємо овочі в одній мисці. Нарізаємо цибулину півкільцями, інтегруємо в морквяно-капустяну суміш разом із майонезом.
Ретельно змішуємо продукти в єдину масу, отримуємо салат.
Простий салат з капусти з пікантною заправкою від тернополянки
Ця страва досить специфічна, але корисна для здоров’я.
А ми писали раніше: Смачна проста та дешева закуска із сала.
			








							
							





