Інгредієнти:
- курячі стегна 4 шт;
- морква 2 шт.;
- цибулина 3 шт;
- лаврові листи;
- вершкове масло 30 гр;
- макарони 100 г;
- борошно 2 столові ложки;
- вершкове масло 30 гр;
- оливкова олія;
- часник 2 зубчики;
- зелений перець 1 шт.
Приготування:
У глибоку каструлю кладемо 4 курячі ніжки. Моркву нарізаємо кружальцями та відправляємо до курки. Крупно ріжемо цибулю і теж відправляємо в каструлю, додаємо 2 лаврові листи. Заливаємо все водою, накриваємо кришкою та ставимо на плиту на 30 хвилин. Позбавляємося пінки, а потім зливаємо бульйон в окрему чашу.
Ставимо готуватись інші інгредієнти. Наливаємо в посуд для приготування оливкову олію, а також кладемо вершкове – 30 гр. Натираємо на великій тертці одну моркву. Дрібно нарізаємо дві цибулини. Відправляємо смажитися.
Розчавлюємо часник. Зелений перець ріжемо і відправляємо до решти інгредієнтів. Накриваємо кришкою і тушимо 10 хвилин. Додаємо 200 мл води, а також 2 ложки борошна.
Доводимо до кипіння і виливаємо бульйон у каструлю. Сюди ж відправляємо відокремлене від кісток куряче м’ясо. Додаємо 100 г макаронів, солимо, перчимо до смаку. Залишаємо варитися ще на 15 хвилин.
Суп готовий, можна радувати родину вашими кулінарними вміннями.
Пробуйте готувати за нашими рецептами та харчуйтеся смачно.
Прокоментуйте