Інгредієнти для капустяного салату:
- пекінська капуста – 300 г;
- сіль — ½ ч. л.;
- огірок – шт.;
- гірчиця – чайна ложка;
- яйця курячі – 4 шт.;
- олія – 3 ст. л.;
- зелена цибуля – пучок;
- сметана — 3 ст. л.;
- укроп — пучок.
Приготування капустяного салату:
Дрібно шаткуємо капусту, огірок нарізаємо на маленькі брусочки. Яйця треба відварити круто, охолодити і розрізати надвоє. З кожного яйця виймаємо жовток і розминаємо в кашу.
До жовткової кашки додаємо сіль, олію, гірчицю і сметану, добре перемішуємо. Білки нарізаємо півкільцями, інтегруємо до огірка та капусти.
Шинкуємо дрібно зелену цибулю та кріп, посипаємо приготовлений салат. Заправляємо страву жовтковою масою, ретельно перемішуємо інгредієнти.
Прокоментуйте