Простий салат, який і на святковий стіл можна поставити, і на вечерю подати. Він ситний, у ньому багато білків та вітамінів. Салат легкий, красиво та святково виглядає.
Інгредієнти:
- 6 шт. листя салату
- 2 невеличких помідори
- 1 середній огірок
- 2 відварені курячі яйця
- 100 грам консервованого тунця в банці
- бальзамічний (яблучний або ж звичайний) оцет або сік лимону зі смаком
- сіль, перець за смаком
- соняшникова або кукурудзяна олія
Салатне листя нарізаємо або рвемо великими шматками. Кладемо в салатник. Огірок очищаємо та нарізаємо кубиком. Помідори нарізаємо великими шматочками (щоб здивувати свого коханого чи кохану – очистіть помідор від шкірки). Яйця очищаємо, нарізаємо великими часточками та розкладаємо по салату зверху. Також розкладаємо по салату шматочки тунця. Все поливаємо бальзамічним оцтом, олією, солимо і перчимо. Готовий салат подаємо до столу.
Смачного!
Прокоментуйте