Дуже ніжна запіканка з печінки. Швидко та смачно, як завжди.
Інгредієнти:
- куряча печінка – 500 г;
 - морква – 2 шт. (середні);
 - огірок солоний – 4 шт.;
 - вершки або молоко, 100 мл (якщо вершки, то 10-15 %);
 - борошно – 4 ст. л.;
 - сіль, перець та орегано (сушене);
 - яйця – 2 шт.
 
Ретельно промиваємо печінку, подрібнюємо блендером або через м’ясорубку. Моркву та огірки ріжемо на шматки і також подрібнюємо блендером. Змішуємо із печінковою масою.
Яйця збиваємо віночком із сіллю, перцем та орегано. З’єднуємо яєчну масу з основною та вимішуємо до однорідності. Додаємо половину борошна, потім молоко чи вершки, вимішуємо, досипаємо ще борошна і знов вимішуємо.
Форму з високими бортами застеляємо пергаментом і виливаємо масу. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів і орієнтовно випікаємо 45 хвилин.
Смачного!
			








							
							





