Замість класичних та добре знайомих закусок спробуйте цей сучасний салат із сухариками та куркою. На святкуваннях його помітять відразу, а потім не залишать осторонь.
Інгредієнти:
- Батон (можна вчорашній) – 180 г
- Цибуля (середня) – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 150 г (без рідини)
- Морква по-корейськи – 250 г (без рідини)
- Копчена куряча грудка – 250 г
- Майонез (салатний) – 5 ст. л.
- Олія соняшникова за смаком
- Кріп, сіль та перець за смаком.
Наріжте батон кубиками, викладіть його на деко, застелене пергаментом, збризкайте соняшниковою олією. Відправте кубики в духовку, розігріту до 180 ° С на 10 хвилин.Дрібно наріжте цибулю, залийте окропом і залиште на кілька хвилин, щоб прибрати гіркоту. Копчену курячу грудку наріжте невеликими кубиками. Змішайте курку, цибулю, кукурудзу, моркву та рубаний кріп.
Заправте салат майонезом та перемішайте. Посоліть страву за смаком, додайте сухарики і знову перемішайте.
Смачного!
Прокоментуйте