Інгредієнти:
- фарш – 600 г;
- яйця;
- зелень – за смаком;
- молоко – 40 мл;
- вівсяні пластівці – 2 ст.л.;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування:
Нагріваємо молоко до гарячого стану і заливаємо ним пластівці. Накриваємо ємність кришкою і залишаємо до набрякання і охолодження маси.
Яйця відварюємо, охолоджуємо. Фарш заправляємо так, як ви це зазвичай робите: сіль, перець, спеції, подрібнену цибулю і т.д. Змішуємо фарш з вівсяними пластівцями і добре перемішуємо.
Беремо фольгу і ріжемо її на 3 шматки, близько 40-30 см. Трохи відступаємо від краю листа, кладемо третину фаршу, розрівнюємо і зверху кладемо яйця із зеленню. Загортаємо в рулет.
Вийде у вас 3 трубочки, які викладаємо на розігріту суху сковороду. Обсмажуємо по 5-7 хвилин на середньому вогні з усіх боків. Коли охолоне, розгортаємо фольгу, нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.
Прокоментуйте