Студенти Заліщицького агроколеджу  самі себе обкормлюють


Студенти технологічного відділення Заліщицького аграрного коледжу під керівництвом викладачів коледжу навчаються технологічно правильно вирощувати розсаду різних овочів: огірків, капусти, помідорів, перцю, кавунів, а також проводити перші досліди з вирощування овочевих культур.

Сьогодні у теплиці коледжу вирощено прекрасний урожай редиски сорту “Лада” з чудовими смаковими якостями. Продукція, вирощена дбайливими руками студентів різних груп технологічного, економічного відділень, екологічна чиста і реалізується у їдальні коледжу. Студенти відмічають, що приємно смакувати свіжим салатом, продукти для якого вирощені та зібрані власноруч.

Джерело: zkol.org.ua

 

Додав: rovesnyknews







x

Варто прочитати

не формат

“Вона пішла проти системи і загальноприйнятих правил” – тернопільська медалістка здивувала

Парад випускників пройшов ще у п’ятницю, а деталі тернополяни оговорюватимуть ще довго. Свято шику та ...