У Тернополі відкрили новий надземний пішохідний перехід

Перегляньте також

Завершилося зведення нового сучасного пішохідного мосту у Тернополі на вул.15 Квітня (поблизу Збаразького кільця), що з’єднує Варшавський мікрорайон з парком Національного відродження та проспектом Степана Бандери.

«Дуже приємо, що у Тернополі з’являються не лише нові будинки і квартали, а й нові інфраструктурні об’єкти, сквери та мости. Нещодавно ми відкрили оновлений Гаївський шляхопровід, а сьогодні презентуємо сучасний пішохідний міст. Зведений він без витрачення коштів з місцевого бюджету, адже облаштування мосту проводила будівельна компанія «Креатор-Буд» за власні кошти, що демонструє чудовий приклад державно-приватного партнерства та ведення соціально-відповідального бізнесу, – відзначив міський голова Сергій Надал. – Надземний пішохідний перехід – це не лише безпека тернополян, а й ще один сучасний інфраструктурний об’єкт та окраса нашого міста».

Міський голова висловив слова вдячності проєктантам пішохідного мосту, компанії «Креатор- Буд» за втілення ідеї у життя та усім, хто долучився до зведення у місті нового об’єкту інфстраструктури.

Зазначимо, міст обладнано сучасним LED- освітленням, що в нічну пору доби стане хорошим орієнтиром для водіїв та пішоходів, а також символізуватиме в’їзд у Тернопіль. Для безпечного і комфортного пересування людей з інвалідністю, матерів з колясками та для велосипедистів, міст обладнано двома сучасними ліфтами. Висота споруди складає шість метрів, а довжина – 60 м.

Коментарі






Пов'язані публікації

Депутат Тернопільської обласної ради, “слуга народу” Ярослав Захарків “відрядився” до Нідерландів та не повернувся

Депутат Тернопільської обласної ради, “слуга народу” Ярослав Захарків “відрядився” до Нідерландів та не повернувся

Депутат Тернопільської обласної ради, ексголова фракції «Слуга народу» та ексзаступник начальника Служби з відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області...

13 ветеранів отримають гроші для власного бізнесу

Скасовані тендери та відкриті кримінальні справи, – черговий скандал на Тернопільщині

За результатами перевірки тендерних закупівель, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 6 кримінальних проваджень за фактом привласнення...