У Заліщиках відбувся конкурс «Студент року – 2019» серед аграрних закладів

У Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є.Храпливого відбувся ІІ етап конкурсу «Студент року – 2019» серед аграрних закладів вищої освіти Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської областей. Даний захід проводився регіональною радою студентського самоврядування вищих навчальних закладів Міністерства освіти і науки України та ДУ НМЦ «Агроосвіта».

Метою заходу є підтримка обдарованої й талановитої молоді, стимулювання розвитку її наукового і творчого потенціалу, розвиток і реалізація творчих здібностей студентів, формування їх національної свідомості та лідерських якостей.

  За підсумками конкурсу члени журі визначили переможців за такими номінаціями:

«Ерудит» – Красільніцький Назарій Володимирович (Бучацький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету).

«Унікальність» – Николайчук Людмила Миколаївна (Снятинський коледж Подільського державного аграрно-технічного університету).

«Чарівність» – Сорока Христина Романівна (Рогатинський державний аграрний коледж).

«Оригінальність» – Протоцька Тетяна Іванівна (Тлумацький коледж Львівського національного аграрного університету).

«Обдарованість» – Курик Іванна Віталіївна (Кіцманський коледж Подільського державного аграрно-технічного університету).

«Креативність» – Неште Анастасія Андріївна (Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету).

«Цілеспрямованість» – Івасіків Вікторія Василівна (ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»).

Диплом ІІІ ступеня – Буряк Ольга Олегівна (Борщівський агротехнічний коледж).

Диплом ІІ ступеня – Костюк Катерина Віталіївна (ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж»).

Диплом І ступеня – Ревуцька Марія Петрівна (ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого»).

 



Автор: rovesnyknews

x

Варто прочитати

За торгівлю дешевою горілкою – штраф від 10 тисяч гривень

За торгівлю дешевою горілкою – штраф від 10 тисяч гривень

Мінімальні роздрібні ціни на алкогольні напої визначаються виходячи з мінімальних оптово-відпускних цін на цю продукцію ...