В обласній бібліотеці для дітей відзначили професійне свято у незвичному карантинному форматі

Перегляньте також

Незвично і у новому форматі минуло свято  в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей. Цьогоріч було проведено рекордну кількість  віртуальних виставок, мандрівок та відеопрезентацій, переглянути які можна на різноманітних інтернет платформах ­– від офіційного сайту книгозбірні і до мега популярного серед дітей та підлітків ресурсу TikTok.

У живому форматі, за участі представників з Тернополя та Тернопільського району, відбулась презентація кращих робіт та нагородження переможців Обласного творчого онлайн конкурсу «Моя домашня бібліотека». Захід відбувся за участі Анни Данилюк ­­– помічниці Почесної Консулки Угорщини в місті Тернопіль –Тетяни Чубак. За результатами роботи журі, було визначено 16 переможців і одна нагорода гран-прі, яка дісталась юному книголюбу з Великих Гаїв Марку Олеськіву.

Пам’ятні грамоти і призи від Почесного консульства Угорщини в місті Тернополі та Тернопільської обласної бібліотеки для дітей переможцям вручила директорка книгозбірні Надія Новіцька. Ознайомитись з роботами усіх учасників конкурсу можна на YouTube  каналі бібліотеки, скориставшись таким посиланням:  https://cutt.ly/OyXXnsy.

У маленькому гурті, але в теплій невимушеній атмосфері пройшов книжковий пікнік з чудовою тернопільською письменницею та поетесою – Ольгою Атаманчук . Під час заходу діти розгадували кросворд, в якому було закодоване слово «бібліотека», вправлялися у написанні власного вірша, виправляли вірші плутанки, розгадували загадки-вірші письменниці.

Завершальним акордом свята стала церемонія нагородження з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, яку разом із директоркою Надією Новіцькою очолила заступниця начальника управління, начальниця відділу культури, охорони культурної спадщини – Світлана Байталюк.

Щодо «віртуальної» решти заходів, то переглянути їх можна за наступними посиланнями: Відеопобачення «Місце зустрічі – бібліотеки світу»; Бібліоопитування «Будь-яка мрія згодиться»; Відеоподорож «Мандруємо бібліотекою»; Відеопрезентація «Сучасне слово проситься до тебе»; Віртуальна виставка творчих робіт «Творіння рук дитячих»; Проморолик «Твій мікровсесвіт – бібліотека».

Колектив бібліотеки дякує читачам, колегам, представникам влади і звичайним тернополянам за вітання з нагоди професійного свята! До зустрічі онлайн і наживо!

Уляна Пилипчук, редакторка Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Коментарі






Пов'язані публікації

Через борги за холодну воду тернополянам блокують банківські картки

Через борги за холодну воду тернополянам блокують банківські картки. Про це Суспільному розповів юрисконсульт комунального підприємства "Тернопільводоканал" Віталій Пошва. Заступник начальника Тернопільського...

У Тернополі стартував Всеукраїнський форум “Незламність пришвидшує перемогу” (відео)

У Тернополі стартував Всеукраїнський форум “Незламність пришвидшує перемогу” (відео)

Дводенний Всеукраїнський форум під назвою "Незламність пришвидшує перемогу" стартував У Тернополі. Протягом двох днів представники влади, громадських організацій та медіа...

У Тернополі відбудеться зустріч із командиром роти “Гонор” відомого батальйону “Вовки Да Вінчі” Олександром Ябчанкою

У Тернополі відбудеться зустріч із командиром роти “Гонор” відомого батальйону “Вовки Да Вінчі” Олександром Ябчанкою

“Відверто про війну” - запрошуємо на зустріч із командиром роти “Гонор” відомого батальйону “Вовки Да Вінчі”  59 ОМБ - Олександром...