Зима завершується, а з нею закінчується й уже невід’ємний її атрибут — пиво “Різдвяне”. Допоки воно ще є на полицях крамниць, варто встигнути насолодитись, бо до наступного разу чекати доведеться довго.
Лімітований сорт “Різдвяне” тернопільська броварня «Опілля» варить тільки у період зимових свят. 8 діб бродіння та 21 доба дозрівання — і з найякісніших ячменю, солоду, хмелю і дріжджів з’являється особливе темне пиво з ароматом кориці. Вперше це справжнє пиво, що раз на рік стає винятковим, «Опілля» зварило на початку зими 2020 року. Відтоді для багатьох українців “Різдвяне” стало не просто святковим напоєм. Воно і є вже справжнім смаком свята. Час, який українці провели з “Різдвяним” цієї зими, — тому підтвердження.
Здається, так недавно «Опілля» потішило початком сезону “Різдвяного” і вперше в листопаді 2023-го представило його в новому форматі банки. Чотири місяці сезону це спеціальне пиво дарувало насолоду на Миколая, різдвяні свята, Новий рік і просто затишними вечорами під кіно. “Різдвяне” — це вже справжня традиція зими, невід’ємна частина сімейних застіль, привід зустрічі з друзями.
Скуштувати “Опілля Різдвяне” зараз — це наче повернути час назад і знову поринути в святкову різдвяно-новорічну атмосферу. Ароматом кориці згадати запах духмяної випічки в домі, смаком справжнього свята відчути радість дружнього спілкування. Якщо ж раптом ця зима минає у Вас без “Різдвяного”, то скуштувати це пиво зараз — саме час, щоб уже тепер знати, яким справжнім смаком будете зустрічати зимові свята наступного разу. Тому мерщій до крамниці, щоб не втратити шанс посмакувати “Різдвяним” від «Опілля» ще сьогодні.
Прокоментуйте