• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Четвер, 10 Липня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Як у кожному ковтку квасу і пива «Опілля» оживає українська традиція справжнього

Органічна натуральність складників і традиційний український спосіб приготування — це те, що забезпечує природний смак і аромат продукції «Опілля»

Опубліковано: 06 Липня, 2023
A A
Опілля Квас Домашній

Опілля Квас Домашній

Органічна натуральність складників і традиційний український спосіб приготування — це те, що забезпечує природний смак і аромат продукції «Опілля». Саме тому квас і пиво у виконанні «Опілля» — справжні. Такі, якими українці традиційно варили ці напої століттями і які так люблять поціновувачі продукції «Опілля».

Напої на основі бродіння — чи не найдавніші після води і молока, які споживає людство. Ячмінь і пшениця, а далі й жито — зернові, які першими почали вирощувати найдавніші цивілізації землеробів. Понад 6 тисяч років тому на землях України, в тому числі й Опілля, це робили предки українців – трипільці, які вже тоді готували напої зі збродженого зерна. Щонайменше відтоді українці й можуть вести свою традицію варіння пива й квасу. Викохані тисячолітньою українською землеробською традицією ячмінь, пшениця, жито і нині є основою пива та квасу тернопільської пивоварні «Опілля».

«Натуральні складники — це головний фактор вдалого продукту. Саме тому для нас принципово важливо використовувати виключно якісну та натуральну сировину українського походження», — підкреслюють фахівці «Опілля».

Проросле зброджене зерно — це природний продукт, що взяв усю користь від зерна на найвищому піку його пробудження. Магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, вітаміни групи В, амінокислоти – це лише частина переліку поживних і корисних речовини, які ми отримуємо з кожним ковтком пива чи квасу «Опілля». Непохитно дотримуючись традицій наших предків, які не знали жодної «хімії» в їжі і напоях, тернопільські броварі квас і пиво варять виключно з натуральних складників без жодних штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів.

І солод, і дріжджі, і хміль, і вода для приготування продукції «Опілля» — усе не просто натуральне та найвищої якості. Як передбачає тисячолітня українська традиція, всі складники ще й екологічно чисті. Так, для приготування квасу і пива тернопільський виробник використовує добуту з глибини 167 метрів недоторкану цивілізацією артезіанську воду, яку Ви знайдете в крамницях як слабо- та сильногазовану мінеральну воду «Опілля». Щоб зварити на ній смачні та ароматні квас і пиво, броварі ще спеціально готують цю воду для забезпечення дріжджам якнайпродуктивнішого процесу бродіння. Очевидно, що при такому трепетному ставленні тернопільських пивоварів до своєї справи, весь квас і пиво «Опілля» виготовлені в процесі абсолютно природного бродіння. Збереження його традицій високотехнологічне обладнання броварні дозволяє контролювати до найтонших нюансів.

«Ми прагнемо виготовляти тільки справді натуральні напої, що приносять задоволення і дають змогу насолоджуватись справжнім смаком», — наголошують професіонали «Опілля».

Століттями українці-землероби традиційно від весняної оранки до жнив для втамування спраги брали з собою в поле саме квас — він і сил додає, і спрагу вгамовує надовго. Всі свята — від Великодня до Різдва, весілля чи хрестин — українці століттями також відзначали застіллям із пивом, яке варили майстерно. Наші предки знали, що таке справжнє, і цінували справжнє, своє.

Живильну українську традицію, що сповнює силою та наснагою предків, нині легко відчути з пивом чи квасом «Опілля». Натуральний напій, зроблений з бездоганно природної та екологічно чистої української сировини з дотриманням найтонших нюансів процесу бродіння — це і є традиція українців. Вона тамує спрагу, сповнює сил, дає наснаги квасом «Опілля». Вона огортає спокоєм і задоволенням, знімає втому пивом «Опілля». Так із кожним ковтком українська традиція справжнього оживає у справжньому пиві і квасі від «Опілля».

Джерело: Опілля
Теми: Головнекваспивоварня "Опілля"

Перегляньте Також

Інформатор показав мережу торгівлі російською нафтою
NEWS

Інформатор показав тіньову мережу торгівлі російською нафтою

09.07.2025
Міська рада передала 50 розвідувальних дронів
NEWS

Міська рада передала 50 розвідувальних дронів батальйону Свобода

09.07.2025
З ворожого полону зустрічали захисника Володимира Мотику
NEWS

З ворожого полону зустрічали захисника Володимира Мотику у Підволочиську

09.07.2025
Друга стратегічна сесія з розвитку кластерних ініціатив
NEWS

У Тернополі відбулася друга стратегічна сесія з розвитку кластерних ініціатив

09.07.2025
Історія командира інженерно-технічного взводу
NEWS

Історія командира інженерно-технічного взводу Чеха

09.07.2025
У Тернополі відбудеться Шаховий фестиваль
NEWS

У Тернополі відбудеться Шаховий фестиваль з нагоди Міжнародного дня шахів

09.07.2025
завантажити ще
Наступний допис
Договір про співпрацю підписали ректор ТНТУ і начальник Управління ДМС в Тернопільській області

Договір про співпрацю підписали ректор ТНТУ і начальник Управління ДМС в Тернопільській області

Для чого в тернопільській кaтедрі добудовують ще один поверх

Для чого в тернопільській кaтедрі добудовують ще один поверх

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • На Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    У селі Біла на Тернопільщині сплюндрували територію ландшафтного парку

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Тернополі з’явилися чотири нові автобусні маршрути

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • На Тернопільщині чоловік самовільно почистив потічок та потрапив на олівець до поліції

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Доки в одній частині Тернопільщини вирувала негода, інша – потерпала від вогню

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Минула друга річниця загибелі випускниці ЗУНУ Зоряни Ковальчук

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Інформатор показав мережу торгівлі російською нафтою

Інформатор показав тіньову мережу торгівлі російською нафтою

09.07.2025
Міська рада передала 50 розвідувальних дронів

Міська рада передала 50 розвідувальних дронів батальйону Свобода

09.07.2025
З ворожого полону зустрічали захисника Володимира Мотику

З ворожого полону зустрічали захисника Володимира Мотику у Підволочиську

09.07.2025
Друга стратегічна сесія з розвитку кластерних ініціатив

У Тернополі відбулася друга стратегічна сесія з розвитку кластерних ініціатив

09.07.2025
Історія командира інженерно-технічного взводу

Історія командира інженерно-технічного взводу Чеха

09.07.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.