• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Понеділок, 25 Серпня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Як у кожному ковтку квасу і пива «Опілля» оживає українська традиція справжнього

Органічна натуральність складників і традиційний український спосіб приготування — це те, що забезпечує природний смак і аромат продукції «Опілля»

Опубліковано: 06 Липня, 2023
A A
Опілля Квас Домашній

Опілля Квас Домашній

Органічна натуральність складників і традиційний український спосіб приготування — це те, що забезпечує природний смак і аромат продукції «Опілля». Саме тому квас і пиво у виконанні «Опілля» — справжні. Такі, якими українці традиційно варили ці напої століттями і які так люблять поціновувачі продукції «Опілля».

Напої на основі бродіння — чи не найдавніші після води і молока, які споживає людство. Ячмінь і пшениця, а далі й жито — зернові, які першими почали вирощувати найдавніші цивілізації землеробів. Понад 6 тисяч років тому на землях України, в тому числі й Опілля, це робили предки українців – трипільці, які вже тоді готували напої зі збродженого зерна. Щонайменше відтоді українці й можуть вести свою традицію варіння пива й квасу. Викохані тисячолітньою українською землеробською традицією ячмінь, пшениця, жито і нині є основою пива та квасу тернопільської пивоварні «Опілля».

«Натуральні складники — це головний фактор вдалого продукту. Саме тому для нас принципово важливо використовувати виключно якісну та натуральну сировину українського походження», — підкреслюють фахівці «Опілля».

Проросле зброджене зерно — це природний продукт, що взяв усю користь від зерна на найвищому піку його пробудження. Магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, вітаміни групи В, амінокислоти – це лише частина переліку поживних і корисних речовини, які ми отримуємо з кожним ковтком пива чи квасу «Опілля». Непохитно дотримуючись традицій наших предків, які не знали жодної «хімії» в їжі і напоях, тернопільські броварі квас і пиво варять виключно з натуральних складників без жодних штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів.

І солод, і дріжджі, і хміль, і вода для приготування продукції «Опілля» — усе не просто натуральне та найвищої якості. Як передбачає тисячолітня українська традиція, всі складники ще й екологічно чисті. Так, для приготування квасу і пива тернопільський виробник використовує добуту з глибини 167 метрів недоторкану цивілізацією артезіанську воду, яку Ви знайдете в крамницях як слабо- та сильногазовану мінеральну воду «Опілля». Щоб зварити на ній смачні та ароматні квас і пиво, броварі ще спеціально готують цю воду для забезпечення дріжджам якнайпродуктивнішого процесу бродіння. Очевидно, що при такому трепетному ставленні тернопільських пивоварів до своєї справи, весь квас і пиво «Опілля» виготовлені в процесі абсолютно природного бродіння. Збереження його традицій високотехнологічне обладнання броварні дозволяє контролювати до найтонших нюансів.

«Ми прагнемо виготовляти тільки справді натуральні напої, що приносять задоволення і дають змогу насолоджуватись справжнім смаком», — наголошують професіонали «Опілля».

Століттями українці-землероби традиційно від весняної оранки до жнив для втамування спраги брали з собою в поле саме квас — він і сил додає, і спрагу вгамовує надовго. Всі свята — від Великодня до Різдва, весілля чи хрестин — українці століттями також відзначали застіллям із пивом, яке варили майстерно. Наші предки знали, що таке справжнє, і цінували справжнє, своє.

Живильну українську традицію, що сповнює силою та наснагою предків, нині легко відчути з пивом чи квасом «Опілля». Натуральний напій, зроблений з бездоганно природної та екологічно чистої української сировини з дотриманням найтонших нюансів процесу бродіння — це і є традиція українців. Вона тамує спрагу, сповнює сил, дає наснаги квасом «Опілля». Вона огортає спокоєм і задоволенням, знімає втому пивом «Опілля». Так із кожним ковтком українська традиція справжнього оживає у справжньому пиві і квасі від «Опілля».

Джерело: Опілля
Теми: Головнекваспивоварня "Опілля"

Перегляньте Також

У лікарні помер ветеран Богдан Підгірний
NEWS

У лікарні помер ветеран війни захисник Богдан Підгірний з Тернопільщини

23.08.2025
На фронті загинув захисник Микола Кірнаджук
NEWS

На фронті загинув молодий захисник Микола Кірнаджук з Тернопільщини

23.08.2025
На Тернопільщині запрацював консервний завод
NEWS

На Тернопільщині запрацював новий консервний завод

23.08.2025
Відкрили фотовиставку Героя Віктора Гурняка
LIFESTYLE

У Тернополі відкрили фотовиставку Героя України Віктора Гурняка

23.08.2025
Громади отримали інклюзивні шкільні автобуси
NEWS

Громади Тернопільщини отримали інклюзивні шкільні автобуси

23.08.2025
Тернопільщина відкрила гастрономічний бренд
LIFESTYLE

Тернопільщина відкрила новий гастрономічний бренд

23.08.2025
завантажити ще
Наступний допис
Договір про співпрацю підписали ректор ТНТУ і начальник Управління ДМС в Тернопільській області

Договір про співпрацю підписали ректор ТНТУ і начальник Управління ДМС в Тернопільській області

Для чого в тернопільській кaтедрі добудовують ще один поверх

Для чого в тернопільській кaтедрі добудовують ще один поверх

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • Біля Тернополя чули гудіння шахеда

    Біля Тернополя сьогодні чули гудіння шахеда

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільська компанія побудує асфальтобетонний завод на Закарпатті

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Помер тернопільський податківець Сергій Господарик

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Біля Покровська загинув захисник з Тернопільщини Василь Бучинський

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Очільник поліції Тернопільщини написав цікавий пост про ухилянтів і тих, хто намагається на них нажитися

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

У лікарні помер ветеран Богдан Підгірний

У лікарні помер ветеран війни захисник Богдан Підгірний з Тернопільщини

23.08.2025
На фронті загинув захисник Микола Кірнаджук

На фронті загинув молодий захисник Микола Кірнаджук з Тернопільщини

23.08.2025
На Тернопільщині запрацював консервний завод

На Тернопільщині запрацював новий консервний завод

23.08.2025
Відкрили фотовиставку Героя Віктора Гурняка

У Тернополі відкрили фотовиставку Героя України Віктора Гурняка

23.08.2025
Громади отримали інклюзивні шкільні автобуси

Громади Тернопільщини отримали інклюзивні шкільні автобуси

23.08.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.