Після роботи не всі мають бажання і сили готувати якусь складну і довгу вечерю. Тому ми готові поділитись досить простими рецептами, які можна приготувати досить швидко і просто. При цьому страва вийде ситною та смачною. У складі лише корисні продукти, які завжди є вдома.
Інгредієнти:
- м’ясо – 1 кг (найкраще підійде куряче філе);
- олія – 2 ст. л.;
- капуста – 3 кг (2 середніх головки);
- томатна паста – 1 ст. л.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- сіль – 1 ч. л.
Дрібно шаткуємо капусту, потім мнемо руками, щоб зменшити її об’єм. Солимо та перемішуємо вручну. Нарізаємо на коротку соломку моркву, подрібнюємо цибулину. М’ясо треба нарізати на середнього розміру кубики, приблизно по 50-70 г кожен. У казані розігріваємо олію і викладаємо на дно цибулю та моркву. Обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору, відправляємо до овочів м’ясо. Обсмажуємо продукти кілька хвилин, додаємо томатну пасту та сіль, перемішуємо. Накриваємо кришкою казан і тушимо протягом 5 хвилин. Потім відправляємо до м’яса капусту, тушкуємо на повільному вогні протягом 30 хвилин.
У результаті ми отримуємо досить швидку та ситну страву на вечерю. Якщо ви не маєте казана, можете готувати капусту в каструлі з товстим дном.
Смачного!
Прокоментуйте