Один із найсмачніших рецептів закуски, яку ви можете зробити швидко та просто.
Інгредієнти:
- кабачки, 550 г (два середні кабачки);
- сіль, 0.5 ч. л;
- борошно, 3 ст.л;
- сметана, 1 ст.л;
- яйця, 3 шт (найкраще, домашні).
Для приготування начинки необхідно:
- плавлені сирки, 3 шт. (беріть якісні, від них залежить смак страви);
- сметана чи майонез (найменшої жирності);
- часник, 2 зуб.;
- помідори, 2 шт.
Приготування:
Кабачки тремо на середній тертці і солимо, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин. Сік віджимаємо. У кабачкову масу додаємо яйця, борошно та сметану або майонез, кріп і перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і змащуємо олією. Викладаємо масу та запікаємо при 200 градусах близько 15 хвилин. Забираємо пергамент і охолоджуємо корж.
Смачного!
Прокоментуйте