Цей рецепт чудово підходить для швидкого та простого, але апетитного сніданку.
Інгредієнти
- кабачки, 400 г (молоді з тонкою шкіркою);
- яйця, 2 шт.;
- сир, 100 г;
- часник, 1 зуб.;
- сіль, перець, орегано (зелень і томати на свій смак).
Приготування
Кабачки тріть на великій тертці. Яйця перебиваємо вилкою із сумішшю перців, приправами та виливаємо в кабачки. Додаємо кріп та петрушку, перемішуємо масу. Сир натираємо на великій тертці та висипаємо в кабачкову масу, перемішуємо.
Сковороду змащуємо олією і розігріваємо. Солимо масу і викладаємо в сковороду, закриваємо кришкою і смажимо до рум’яності з одного боку до рум’яності і розплавлення сиру на зовнішній стороні.
Прокоментуйте