Смачний рецепт овочевої лазаньї з баклажанів: просто та вишукано водночас.
Інгредієнти
- баклажани, 2 шт.;
- шпинат, 140 г;
- рікотта, 4 ст.л;
- помідори, 1 – 2 шт.;
- олія будь-яка, неаполітанський соус, італійські трави, сіль, перець;
- моцарела, 200 г;
- пармезан, 30 г.
Приготування
Деко змащуємо олією. Викладаємо скибочки баклажан, збризкуємо олією, посипаємо травами та спеціями. Викладаємо другий шар баклажан і їх змащуємо олією і посипаємо спеціями. Запікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.
Шпинат ріжемо, змішуємо з сиром і тертим часником, сіллю та спеціями, зеленню.
Смачного!
Прокоментуйте