Готуватимемо у духовці дуже смачну закуску — хрусткі палички з кабачків у сирній паніровці.
- Кабачки – 2 шт.:
- Сметана 20% – 200 г:
- Часник – 2 зубчики:
- Сіль за смаком;
- Перець чорний мелений за смаком;
- Сир голландський – 100 г;
- Сухарі панірувальні – 100 г.
Приготування:
Кабачки нарізаємо брусочками завтовшки 1-1,5 см.
У сметану додаємо подрібнений часник, сіль та чорний мелений перець. Все перемішуємо. На середній або дрібній терці натираємо 100 г сиру і всипаємо туди стільки ж панірувальних сухарів. Перемішуємо.
Тепер кожен брусочок опускаємо в часниково-сметанний соус, а потім обвалюємо в суміші із сиру та панірувальних сухарів. Надлишки струшуємо і кладемо на деко, застелене пергаментом. Все те ж саме робимо з рештою кабачкових паличок. Замість сметани можна використати збиті яйця.
Деко кабачкових паличок відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180-200 градусів на 25-30 хвилин до золотистої рум’яної скоринки.
Смачного!
Прокоментуйте