В навчальному закладі вже упродовж кількох років тестували нові страви. Учням та батькам сподобалось, тож цьогоріч повністю перейшли на шкільне меню, яке розробив Клопотенко, пише Т1.
Шкільні кухарі кажуть, із нового меню дітям найбільше подобаються страви, які наближені до популярного фастфуду – нагетси і паніні. Проте у новому меню є і плов, “паелья”, болоньєзе, булгур, кускус, ліниві голубці, гуляш, бефстроганов, кебаб та сирники. А ще великий вибір саме крем-супів.
Кухарі кажуть, одне із важливих нововведень – всі страви запікають. Смаженого тепер немає. Ще одна порада від Клопотенка – циклічне меню. Його із першого вересня теж запровадили. Відповідно до нього, страви кожного дня різні.
Прокоментуйте