Інгредієнти для сухариків:
- хліб – 3 скибочки;
- молоко — 3 ст. л.;
- цукор — 4 ст. л.;
- вершкове масло – 30 г;
- вода — 3 ст. л.
Приготування сухариків:
Скибочки хліба потрібно нарізати на невеликі квадратики. Викладаємо хлібні кубики на сковороду без олії та масла, обсмажуємо до золотистої скоринки.
Даємо сухарям охолонути в окремій мисці. У сковороду висипаємо цукор, поливаємо водою, доводимо до карамелізації.
Як тільки цукор почне карамелізуватись, добавляємо в суміш вершкове масло, перемішуємо. Коли розтопиться масло, виливаємо молоко, перемішуємо до утворення карамельного кольору.
Перекладаємо сухарі на отриману масу, добре змішуємо. На пергаменті даємо карамельній суміш затвердіти на хлібі.
У підсумку ми маємо цікаву закуску до чаю.
Прокоментуйте