• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Вівторок, 18 Листопада, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Гострий бурячковий салат для вечора п’ятниці

Опубліковано: 13 Травня, 2022
A A

Буряк – найбільш недооцінений інгредієнт в салатах. Його приготуванням займається невелика кількість кухарів, решті він здається нудною стравою. Однак, з буряка можна приготувати і щось цікаве. Отже.

Інгредієнти:

  • Буряк – 2 шт. (середні);
  • Яйця курячі – 3 шт. (перепелині – вісім);
  • Олія – ​​100 мл (можна соняшникову або оливкову);
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. (велика, якщо не збираєтесь цілуватися з незнайомими людьми);
  • Консервований горошок – 1 банка (завжди в шафі про всяк випадок);
  • Солоний огірок – 2 шт. (великий);
  • Часник – 2 зубчики (можна і 3, за смаком);
  • Оцет 9% – 1 ст. л. (краще лимонний сік);
  • Гірчиця – 1 ч. л. (та сама, по-діжонськи);
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Відварюємо буряк та яйця (окремо від буряка) до готовності. У цей час подрібнюємо цибулю на дрібні кубики, теж саме робимо і з огірком. Розігріваємо сковороду з  олією (20 мл) на середньому вогні. Смажити подрібнену цибулю протягом 2 хвилин. Додаємо до цибулі на сковороду огірок і продовжуємо готувати разом хвилину, помішуючи.

Із банки з горошком в окрему чашу виливаємо рідину. Горошок викладаємо в миску, туди ж додаємо обсмажену цибулю та огірок. Відварені буряки позбавляємо шкірки і подрібнюємо на середній тертці. Відварені яйця нарізаємо дрібним кубиком. Обидва продукти відправляємо у загальну тару.

У блендері змішуємо розсіл від горошку, оцет (лимонний сік), сіль та цукор, гірчицю. Збиваємо інгредієнти на однорідну масу (на різних потужностях від 5 до 15 хв.), виливаємо туди 80 мл олії. Продовжуємо збивати суміш 2 хвилини.

Залишається полити салат саморобним соусом і перемішати.

Смачного!

Теми: кужнясалатстрава

Перегляньте Також

Рецепт теропільської господині салату з редискою
LIFESTYLE

Салат з редискою, огірками та сиром: рецепт теропільської господині

01.11.2025
Бюджетний рецепт святкового салату
LIFESTYLE

Бюджетний рецепт святкового салату від тернополянки

01.11.2025
Млинці на майонезі за тернопільським рецептом
LIFESTYLE

Тернопільський рецепт млинців на майонезі

24.10.2025
Рецепт смачних дерунів з шапочкою
LIFESTYLE

Рецепт смачних дерунів з шапочкою (по-тернопільськи)

20.10.2025
Смачнющий салатик із бурячка
LIFESTYLE

Смачнющий салатик із бурячка від тернопільської господині

28.09.2025
Сирний суп із фрикадельками: тернопільський рецепт
LIFESTYLE

Сирний суп із фрикадельками: тернопільський рецепт

29.08.2025
завантажити ще
Наступний допис

Заяви - поштою, контрольні - онлайн!

завершення навчання

Подвійні контрольні - подвійний стрес

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне

Популярне

  • Причини зменшення кількості пологів на Тернопільщині

    У перинатальному центрі назвали причини зменшення кількості пологів на Тернопільщині

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • На війні загинув захисник Андрій Амбросійчук з Борщівщини

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Браконьєри у Байковецькій громаді ловили рибу сітками

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Захисник з Тернопільщини став повним кавалером ордена За мужність

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільський обласний перинатальний центр відвідав Василь Князевич

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

У INSHOES Чорна п’ятниця стартує раніше

У INSHOES Чорна п’ятниця стартує на тиждень раніше

18.11.2025
Тернопільські митники провели лекцію для студентів

Тернопільські митники провели відкриту лекцію для студентів ЗУНУ

18.11.2025
«Опілля» створило передчуття свята

«Опілля» створило передчуття свята, яке вже можна посмакувати

18.11.2025
Історія зв’язківки Оксани Кос

Історія зв’язківки Оксани Кос із Тернополя

17.11.2025
Захисник став кавалером ордена За мужність

Захисник з Тернопільщини став повним кавалером ордена За мужність

17.11.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.