• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
Спецтема: Війна з РФ
Вівторок, 30 Травня, 2023
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результату
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результату
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результату
Переглянути всі результати

Головна » Гострий бурячковий салат для вечора п’ятниці

Гострий бурячковий салат для вечора п’ятниці

Георгій Гнатюк Автор Георгій Гнатюк
13.05.2022
в Блоги
A A
FacebookTwitterTelegramWhatsapp

Буряк – найбільш недооцінений інгредієнт в салатах. Його приготуванням займається невелика кількість кухарів, решті він здається нудною стравою. Однак, з буряка можна приготувати і щось цікаве. Отже.

Інгредієнти:

Перегляньте також

«Велика Глушина» — відверта й красива історія

«Велика Глушина» — відверта й красива історія

29.05.2023
Приємний літній салатик: оригінальний рецепт від тернопільської господині

Приємний літній салатик: оригінальний рецепт від тернопільської господині

29.05.2023
  • Буряк – 2 шт. (середні);
  • Яйця курячі – 3 шт. (перепелині – вісім);
  • Олія – ​​100 мл (можна соняшникову або оливкову);
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. (велика, якщо не збираєтесь цілуватися з незнайомими людьми);
  • Консервований горошок – 1 банка (завжди в шафі про всяк випадок);
  • Солоний огірок – 2 шт. (великий);
  • Часник – 2 зубчики (можна і 3, за смаком);
  • Оцет 9% – 1 ст. л. (краще лимонний сік);
  • Гірчиця – 1 ч. л. (та сама, по-діжонськи);
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Відварюємо буряк та яйця (окремо від буряка) до готовності. У цей час подрібнюємо цибулю на дрібні кубики, теж саме робимо і з огірком. Розігріваємо сковороду з  олією (20 мл) на середньому вогні. Смажити подрібнену цибулю протягом 2 хвилин. Додаємо до цибулі на сковороду огірок і продовжуємо готувати разом хвилину, помішуючи.

Із банки з горошком в окрему чашу виливаємо рідину. Горошок викладаємо в миску, туди ж додаємо обсмажену цибулю та огірок. Відварені буряки позбавляємо шкірки і подрібнюємо на середній тертці. Відварені яйця нарізаємо дрібним кубиком. Обидва продукти відправляємо у загальну тару.

У блендері змішуємо розсіл від горошку, оцет (лимонний сік), сіль та цукор, гірчицю. Збиваємо інгредієнти на однорідну масу (на різних потужностях від 5 до 15 хв.), виливаємо туди 80 мл олії. Продовжуємо збивати суміш 2 хвилини.

Залишається полити салат саморобним соусом і перемішати.

Смачного!

Теги: кужнясалатстрава
Share5Tweet3ShareSend

Коментарі




Пов'язані публікації

«Велика Глушина» — відверта й красива історія

«Велика Глушина» — відверта й красива історія

Автор Георгій Гнатюк
29.05.2023
0

Книгарня "Є" Тернопіль пропонує вашій увазі нову книгу. «Велика Глушина» — відверта й красива історія про слабкість і стійкість, боротьбу...

Приємний літній салатик: оригінальний рецепт від тернопільської господині

Приємний літній салатик: оригінальний рецепт від тернопільської господині

Автор Георгій Гнатюк
29.05.2023
0

Ми пропонуємо приготувати смачний та ситний закусочний салат із капусти. Інгредієнти для капустяного салату: капуста – 200 г; майонез –...

Як воно – бути королем Ельфгейму?

Як воно – бути королем Ельфгейму?

Автор Георгій Гнатюк
28.05.2023
0

Книгарня "Є" Тернопіль пропонує вашій увазі нову книгу. Чарівний і моторошний світ фейрі повертається у доповненні до серії про Народ...

Ніжне та соковите м’ясо: тернопільський рецепт

Ніжне та соковите м’ясо: тернопільський рецепт

Автор Георгій Гнатюк
28.05.2023
0

Ми хочемо розповісти як смачно приготувати м’ясо з підливою для вечері. Інгредієнти для м’яса з підливою: М’ясо – 2 кг;...

«І де був той розум?..» — роман про кохання й ненависть

«І де був той розум?..» — роман про кохання й ненависть

Автор Георгій Гнатюк
27.05.2023
0

Книгарня "Є" Тернопіль пропонує вашій увазі нову книгу. У кожного з нас у душі йде війна між світлом і темрявою....

Завантажити ще
Опілля квас

NEWS

  • ВСІ
  • Цікаве
  • Вибір редакції
Тернопільський податківець хоче поновитися на посаді через суд

Тернопільський податківець хоче поновитися на посаді через суд

24.05.2023
У Тернополі оновили відділення кардіології та трансплантології у лікарні

Скандал: у тернопільській лікарні у муках помер чоловік

26.05.2023
На Харківщині загинув тернополянин Сергій Король

На Донбасі загинув Анатолій Коваль з Тернопільщини

25.05.2023
Передчасно пішла з життя директорка закладу дошкільної освіти на Тернопільщині

Передчасно пішла з життя директорка закладу дошкільної освіти на Тернопільщині

24.05.2023
Поїзд Чернівці-Львів знову курсуватиме через Тернопіль

Через Тернопільщину курсуватимуть нові поїзди

24.05.2023
Тернет - інтернет провайдер
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результату
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка

© 2022 Ровесник.