Інгредієнти для піци з батона:
- батон – 5 скибочок;
- кетчуп – 30 г;
- яйця – 5 шт.;
- помідор – шт.;
- сіль – ½ ч. л.;
- сир – 50 г;
- молоко – 50 мл;
- шинка – 2 шматки.
Приготування піци з батона:
В окрему миску розбиваємо яйця та добре збиваємо жовтки з білками. В яєчну суміш виливаємо молоко, додаємо сіль і ретельно перемішуємо.
Занурюємо скибочки хліба в яєчну суміш, а потім перекладаємо на гарячу сковороду. Сумішю, що залишилася, заливаємо хліб, смажимо страву 5 хвилин на середньому вогні.
Нарізаємо на тонкі скибочки шинку та помідор, дрібно натираємо сир.
Скибочки хліба в яйці перевертаємо, обсмажуємо з другого боку. Поверхню хлібного млинця змащуємо кетчупом, викладаємо туди скибочки шинки та помідора.
Посипаємо верхівку піци сиром, накриваємо кришкою сковороду. Готуємо піцу, поки сир не розплавиться.
Замість шинки можна використовувати улюблений вид ковбаси, а також додати за смаком болгарський перець, оливки та інші компоненти. На смак ця піца більше схожа на бутерброди, що й слід було очікувати.
Прокоментуйте