• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Четвер, 18 Грудня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Плавлений сир у домашніх умовах від тернопільської господині

Покроковий рецепт з фото

Опубліковано: 07 Вересня, 2024
A A
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Плавлений сир став одним із важливих інгредієнтів для повноцінного сніданку. Ми намазуємо його на бутерброди, додаємо в млинці і навіть у сирники, грінки, оладки.

Багато хто не може уявити іншої заправки для салатів або закусок, крім як плавлений сир. Однак ми постійно купуємо цей продукт у магазині. Ви дивилисяна хімічний склад таких сирків? Якщо почати читати те, з чого складаються покупні сирки, можна вивчити таблицю Менделєєва.

Спробуйте зробити сир плавлений самостійно. Комусь може здатися, що без особливих технологій сир не вийде. Але це лише вигадки, при бажанні вийде приготувати будь-що!

Інгредієнти для плавленого сиру

  • сир 9% – 1,2 кг;
  • сіль – 2 ч. л.;
  • вершкове масло – 160 г;
  • сода – 1,5 ч. л.;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • лимонна кислота – 0,5 ч. л.

Приготування плавленого сиру

З’єднуємо в тарі сир, вершкове масло, соду, яйця та лимонну кислоту. Перемелюємо продукти за допомогою блендера до однорідності. Отриману масу переміщаємо з тари у каструлю, варимо на середньому вогні протягом 12 хвилин. Як тільки сир розтопиться, необхідно посолити його і перемішати.

Після того, як час варіння минув, потрібно знову перекласти заготовку сиру в блендер. Збиваємо масу до однорідної консистенції заново, намагаємося розбити всі грудочки.

Додатково варимо суміш у каструлі, поки не утворюються на поверхні бульбашки. Перед подальшою дією з сиром, очікуємо охолодження маси – 10 хвилин. Переливаємо у ємності для застигання приготований сир. Плівкою застилаємо поверхню маси та очікуємо повного застигання. На процес йде 2 години.

Перед тим, як залити форми, додайте до них улюблену начинку. Так у вас вийде сир із печерицями, шинкою, зеленню та іншими цікавими продуктами.

Джерело: Джерело
Теми: Головнезакускарецепт

Перегляньте Також

Митниця задокументувала 28 порушень митних правил
NEWS

Тернопільська митниця задокументувала 28 порушень митних правил

18.12.2025
У артпросторі Ліра відбулася цікава зустріч
NEWS

У освітньому артпросторі Ліра відбулася цікава батьківська зустріч

18.12.2025
МВС розробило сервіс екстреної допомоги
NEWS

МВС розробило офіційний сервіс екстреної допомоги 112

18.12.2025
Подоляни отримали відзнаку «Народний Бренд»
LIFESTYLE

ТРЦ Подоляни отримали відзнаку «Народний Бренд» 2025!

18.12.2025
Захисники 105 бригади відзвітували про свою роботу
NEWS

Захисники 105 бригади територіальної оборони ЗСУ відзвітували про свою роботу

17.12.2025
Історія ветерана Тараса Попенка
NEWS

Історія ветерана захисника Тараса Попенка з Тернопільщини

17.12.2025
завантажити ще
Наступний допис
Спринтер

«Особисто я воюю за товаришів, що загинули…» - історія Спринтера

Горить суха трава

Паліїв сухої трави на Тернопільщині виявляють дронами

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне

Популярне

  • Державні нагороди отримали військовослужбовці 105 бригади

    Державні нагороди за мужність, відвагу та службу Україні отримали військовослужбовці 105 бригади

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • 10 кращих українських колядок для дітей

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільська лікарка Наталія Збрищак розповіла про необхідні добавки для вагітних

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • У Тернополі стали відомі лауреати Всеукраїнської премії Братів Лепких

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Захисник Руслан про 11 років війни, поранення та виживання

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Митниця задокументувала 28 порушень митних правил

Тернопільська митниця задокументувала 28 порушень митних правил

18.12.2025
У артпросторі Ліра відбулася цікава зустріч

У освітньому артпросторі Ліра відбулася цікава батьківська зустріч

18.12.2025
МВС розробило сервіс екстреної допомоги

МВС розробило офіційний сервіс екстреної допомоги 112

18.12.2025
Подоляни отримали відзнаку «Народний Бренд»

ТРЦ Подоляни отримали відзнаку «Народний Бренд» 2025!

18.12.2025
Захисники 105 бригади відзвітували про свою роботу

Захисники 105 бригади територіальної оборони ЗСУ відзвітували про свою роботу

17.12.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.